Oglas
· · Komentari: 0
LETO 2021.

Grčka protiv Turske: Jedni nude more, a drugi vakcinisane konobare

Turska će vakcinisati 1,1 milion zaposlenih u turizmu i to će im biti glavni adut za predstojeću sezonu.

1617263377_Turskomore.jpg
Foto: Piksabej
Oglas

Mediteranske zemlje uveliko rade na promociji svoje zemlje. I dok su se jedni odlučili za slogan: "Sve što vam je potrebno je Grčka", njihov sused je odlučio da igra na kartu - vakcinacije!

Pročitajte još: Najveći broj naših turista protekle godine letovao je u OVOJ ZEMLJI, a 2021. se sprema SPEKTAKL (VIDEO)

Zaposleni u turizmu imaju prioritet prilikom vakcinisanja, a kada se završi vakcinacije 1,1 miliona zaposlenih u industriji turizma Turska će biti najbezbednija mediteranska zemlja!

U Turskoj se uveliko primenjuju higijenske mere, ali Ministarstvo kulture i turizma je odličio da zaposleni imaju prioritet prilikom vakcinisanja. Prvi su hotelijeri, vozači, vodiči i konobari.

- Zaposleni u turizmu koji će imati kontakt sa strancima biće prvi vakcinisani i to će pružiti osećaj sigurnosti svima koji žele da dođu u našu zemlju - rekao je Firuz Bajlikaja iz asocijacije turskih turističkih agencija (TÜRSAB).

Predsednik udruženja turskih hotelijera Sururi Čorabatir smatra da će vakcinisani hoelijeri i svi zaposlenima u hotelima biti najveća prednost i marketinška prednost koju niko neće moći da dostigne. 

- Vakcinisani ćemo biti ispred konkurencije - zaključio je Čorabatir.

Pročitajte još: ŠTA SRBIN GUGLA? Pretražuju ITALIJU, ali u 2021. godini SANJAJU da otputuju na OVU DESTINACIJU

Kada se završi vakcinacija turski hoteli će otvoriti sve delove hotela i pružati usluge kao i pre. Naime, mnogi dečiji klubovi su bili zatvoreni, kao i delovi velnesa.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas