Oglas
· · Komentari: 0
MODNI TRENDOVI

Kako da žene UŠTEDE u šopingu? Jednostavno - obuvanjem štikli!

Možda deluje neverovatno, ali vredi pokušati.

1610493627_shopping.png
Foto: Pixabay
Oglas

Šoping u štiklama možda zvuči pomalo mazohistički, posebno tokom rasprodaja ali američki naučnici sa jednog univerziteta u Juti tvrde da je to najbolji način za štednju kad krenete u peglanje kartica po radnjama šoping centara.

Pročitajte još: ODLIČNA VEST: Crno vino nije samo dobro za srce, već i za OSMEH! Evo i kako na njega utiče

Naime, samo održavanje ravnoteže hodanjem u štiklama tera nas na donošenje promišljenijih odluka u radnjama, pa će žene umesto tone nepotrebnih stvari kupiti samo predmete koji imaju najbolji odnos cene i kvaliteta.

Pročitajte još: Nije šminka, nisu štikle! Evo koji kućni UREĐAJ je EMANCIPOVAO ŽENE

Muškarci ne mogu nositi štikle, ali i za njih postoje saveti koji funkcionišu na istom principu. Za početak, tu je jedna malo neortodoksna ideja da stojite na jednoj nozi kad odlučujete šta ćete kupiti, a možete se i voziti po pokretnim stepenicama dok razmišljate šta bi mogli pazariti.

Ako idete na jogu, u kupovinu krenite odmah nakon sata vežbanja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas