Oglas
· · Komentari: 0

NINA SENIČAR ponosna SRPKINJA: Nije zaboravila odakle dolazi, ispoštovala tradiciju na venčanju

Nina Seničar ovim gestom oduševila svoju zemlju

1658404696_profimedia-0673492746.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nina Seničar pre par dana rekla je sudbonosno "da" holivudstvom glumcu Džeju Elisu, zvezdi filma "Top Gun:Manevrik".

Venčanje se održalo u Toskani a o ovom događaju pisao je i jedan od najpoznatijih modnih časopisa "Vogue". Najviše pažnje privukla je Ninina venčanica. Ona je blistala u vanvremenskoj, klasičnoj beloj venčanici, prenosi Alo.

-- Želela sam jednostavan, sivo beli svileni materijal bez čipke i sjaja, ali u isto vreme nešto klasično, vanvremensko i elegantno - objasnila je voditeljka.

Nećemo zanemariti ni mladoženju, koji takođe nije razočarao. Naime, on je izabrao odelo u boji vina.

Prelepa voditeljka objasnila je da su oni oduvek želeli da se venčaju u Italiji jer je to bilo njihovo prvo putovanje.

Venčanje je imalo određeni dres-kod, te su gosti zamoljeni da se obuku u zemljane tonove. Ceremonija je održana tokom zalaska sunca a zatim su se svi premestili u dvorište, dok su ih pratili zvuci gudačkog kvarteta. Nina je do oltara hodala uz pesmu "Thinking bout you" koju izvodi Frenk Oušn.

Pročitajte još:RASTA objavio sliku devojke: Ona je prava lepotica (FOTO)

Nakon ceremonije, svi gosti premestili su se pored bazena gde su bili posluženi kokteli. Pogled sa bazena prostirao se na brda Toskane, što je dodatno doprinelo da celo venčanje izgleda kao iz bajke. Malo nakon toga usledila je i večera.

Ono što je sve oduševilo je to da je Nina na samom početku večere zamolila sve goste da probaju rakiju.

-To je poznato srpsko piće koje je tradicionalno više od sto godina. Time je započela celovečernja zabava - rekla je za Vog.

Srpska voditeljka ovim gestom pokazala je da je ponosna na svoju zemlju i da nije zaboravila odakle je potekla.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

 


 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas