Oglas
· · Komentari: 0
NEVERICA

Olimpijske igre u Londonu pre 8 godina NAJAVILE KORONU?! Postoji VIDEO kao dokaz!

Snimak ceremonije otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. postao je ponovo popularan – neslavnim povodom.

Oglas

Segment otvaranja podseća na ono što se danas dešava – preko 300 bolničkih kreveta u hali, tu su i medicinske sestre koje igraju, ali i – čudovišta

Naime, deo „predstave“ neprijatno podseća na ono što se upravo dešava – pandemiju. Sve se može pogledati na „Jutjubu“, a segment počinje prizorom koje neke podseća upravo na sliku „popularnog“ virusa, a zatim se ocrtava reč „GOSH“ (bog), koja se preobražava u „NTH“ (Britanska zdravstvena služba, osnovana u Londonu 1948). To je i bio cilj predstave – da promoviše zdravstvo, a posebno brigu za najmlađe, odnosno bolnicu „Grit ormond strit“, u kojoj se leče deca.

Pročitajte još: Glavne zemlje će napustiti EU, nova koalicija se javlja na istoku, a evo ŠTA ČEKA SRBIJU

Međutim, prizor je prilično bizaran, jer već u sledećoj sceni shvatate da je logo bolnice – dete sa osmehom i suzama – zapravo sastavljen od bolničkih kreveta. Da ne znamo o čemu se radi, pomislili bismo da je u pitanju neka od privremenih bolnica kakve se formiraju u halama širom sveta.

Kovid bolnica? Foto:  Youtube/ screenshot MumzyJ
Ponovno gledanje otvaranje Olimpijade u Londonu daje potpuno novu konotaciju.

Deca leže u krevetima, a medicinske sestre i lekari igraju oko njih (baš na onaj način na koji danas „razbijaju muku“). Učestvovalo je 600 plesača, svi zaposleni u NTH, i 1200 volontera iz britanskih bolnica, koji su izveli „igrokaz“ zajedno sa decom i – 320 bolničkih kreveta. Mališani zajedno sa medicinskim sestrama čitaju knjige, a onda se pojavljuju strašna stvorenja iz engleskih bajki,poput, Kapetan Kuk, Zlica od Opaka, i crna čudovišta. Glavni „zlikovac“ je tu, nadnet nad uplašenom decom.

Pročitajte još: "Kad naša zemlja bude velika država..." Jedno mesto u Srbiji se ne može snimiti iz vazduha, a PROROČANSTVO se i danas prepričava (Foto)

 Stiže virus Foto: Youtube/ screenshot MumzyJ
Čitava ceremonija deluje kao kovid bolnica, pa mnogi misle da je to bilo programiranje svesti.

Za to vreme „medicinari“ prave pokrete poput robotskih, sve dok u jednom trenutku ne odluče da oteraju stvorenja. Na kraju se pojavljuju 32 žene koje su glumile Meri Popins, naravno, sa kišobranima, i sve postaje – lep kraj zastrašujuće bajke. Deca skaču po jarko osvetljenim krevetima – trambolinama, a u finišu se pojavljuje bleda, džinovska glava bebe u središtu londonske Arene.

Pročitaje još: Zarade velike: Spisak zanimanja koja će u budućnosti biti najtraženija

Neki tvrde da je ceremonija zapravo bila u službi takozvanog prediktivnog programiranja – navikavanja podsvesti na ono što će tek doći i upozoravaju na loše namere organizatora i kreatora događaja. Mi ne znamo da li je to tačno, ali – zaista deluje sablasno.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas