· · Komentari: 5
ŽENSKA POSLA

Ovo mora da je greška! Žene imaju nove CIPELE koje nikada NE NOSE?

Istraživanja su pokazala da prosečna stanovnica Velike Britanije u ormaru ima najmanje 20 pari cipela, od kojih nosi samo osam pari, dok ostali komadi čekaju - pravi trenutak!

1594679966_stikle.jpg
Foto: Depositphotos

Žene ne nose većinu cipela koje imaju u svom ormaru, čak neke nikada nisu ni obule! Ovo više nije mit ili "tajna" koju ne želite ni same sebi da priznate, sada je i naučno potvrđeno da je ovo istina.

Pročitajte još: Ako loše spavate i nemate koncentraciju, evo REŠENJA!

Žene, priznajte! Koliko pari cipela imate u ormaru koje nikada niste obule?

Pripadnice ženskog pola obožavaju cipele i rado ih kupuju, ali na kraju ne nose ni  polovinu parova cipela koje imaju u ormaru. Ovo su rezultati istraživanja koje je sproveo britanski institut Co-operative Insurance.

Pročitajte još: Ovo će se svima dopasti: Uzmite BRUSILICU i napravite nokte sa MINERALIMA (VIDEO)

Britanke u ormaru imaju u proseku 20 pari cipela, a nose samo osam modela dok preostali u ormaru "čekaju" pravi trenutak koji često nikada ne dođe.

Pročitajte još: Nabavite BELE ČIZME, ovaj KOMAD garderobe na vreme i SPREMNI ste za JESEN

Rezultati istraživanja ujedno pokazuju da su žene vrlo iracionalne kada kupuju cipele. U ormarima se tako nalaze i prevelike, odnosno premale cipele koje odlično izgledaju. Ženama problem predstavljaju i modni trendovi, pa brojni modeli u ormaru čekaju novi modni ciklus.

Koliko pari cipela imate u ormaru, a koliko njih stvarno nosite?

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.