Oglas
· · Komentari: 0
BORBA SA DRŽAVOM

Ovu ženu sud je još 2017. proglasio – MRTVOM: Svi dokumenti su joj nevažeći i pokušava da dokaže da je živa, ali sistem je NE ČUJE

NJena "smrt" rezultat je dugotrajnog pravnog spora u kom je učestvovala bivša zaposlena njene kompanije za čišćenje.

1612693685_zena-koju-su-proglasili-mrtvom.jpg
Foto: Printskrin / Tviter / Michaël
Oglas

Jeanne Pouchain iz Francuske zabunom je proglašena mrtvom još 2017. godine i sve ovo vreme 58-godišnjakinja se bori za "oživljavanje". Naime, svi njeni službeni papiri već više od tri godine su – nevažeći.

Pročitajte još: Bila je problematična, palila je kuću, pokušala samoubistvo, a doživotnog zatvora spasio ju je majčin dnevnik

Pouchain je pojasnila da je njena "smrt" rezultat dugotrajnog pravnog spora u kom je učestvovala bivša zaposlena njene kompanije za čišćenje, a koji je kulminirao nakon što ju je apelacioni sud u Lionu proglasio mrtvom u novembru 2017. godine.

Dugo nije odgovarala na pisma

- Otišla sam da se posavetujem sa advokatom, koji mi je rekao da će se to brzo rešiti jer sam bila kod svog lekara, koji je potvrdio da sam još uvek živa. Ali, budući da je došlo do pravne presude, to nije bilo dovoljno - izjavila je nesrećna žena.

Godine 2004. Pouchain je bivša zaposlena odvela na industrijski sud nakon što je dobila otkaz jer je njena kompanija za čišćenje izgubila važan ugovor. Zaposlenoj je dosuđena odšteta u visini od 14.000 eura, koja joj nikad nije isplaćena jer se slučaj vodio protiv kompanije, a ne protiv Pouchain lično.

Pročitajte još: Preminuloj Bobani Veličković brat posvetio pesmu: "Nedostaješ" (VIDEO)

Nakon pet godina, zaposlena je ponovno tužila bivšu šeficu, ali sud je taj slučaj odbio. Još nekoliko godina kasnije, ista je rekla sudu kako je ovoj slala pisma, ali da ona nikada na njih nije odgovorila. Sud je stoga zaključio da je Pouchain – umrla.

Beskrajno povlačenje po sudovima

NJenom sinu i suprugu zatim je naređeno da moraju da isplate odštetu. To je rezultiralo time da je Pouchain izbrisana iz svih službenih evidencija, a, osim toga, njena lična karta, vozačka dozvola, bankovni račun, zdravstveno osiguranje i službeni dokumenti svih ovih godina su – nevažeći.

Pouchain je optužila bivšu zaposlenu da je izmislila njenu smrt kako bi dobila odštetu, dok advokat bivše zaposlene tvrdi da je ona ta koja se pravila mrtvom ne odgovarajući na pisma kako bi izbegla da plati dug ženi.

Pročitajte još: Nakon vožnje bicikla izgubila je dah, otišla kod lekara i saznala BOLNU ISTINU

- Nemam dokumente, osiguranje, ne mogu da koristim račune u banci… Iako sam živa, trenutno sam ništa, nula. Moram se boriti sama, niko to neće učiniti za mene. Neverovatno je to što mi se događa, baka moga supruga ima 102 godine i kaže da je svašta videla u životu, ali ovakvo nešto nikada”, zaključila je 58-godišnja Francuskinja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas