Oglas
· · Komentari: 0
PUTOVANJA

Pala cena PCR testa: Sve više aerodroma organizuje testiranje bez čekanja

Aerodrom Beč je odlučio da snizi cene antigenskih i PCR testova na Covid-19 kako bi podržao putnike pred početak letnje turističke sezone.

1620738915_0x87A9EF27AD1AE8B85197BDC1DACB1862.jpeg
Foto: Flughafen Wien AG
Oglas

Od 10. maja je cena PCR testa za odrasle snižena za 30 odsto i iznosi 69 evra. Pogodnost za porodice jeste da isti test za decu do 18 godina starosti košta 49 evra.

Pročitajte još: Profesionalni PLESAČI na SAHRANAMA - Pogledajte "RADOSTAN" ispraćaj u Gani! (VIDEO)

Antigensko testiranje na koronavirus se sprovodi po ceni od 25 evra za odrasle i 15 evra za maloletna lica. Testiranje se vrši u medicinskom centru u zgradi Ofis Park 3 na bečkom aerodromu. Rezultati su dostupni brzo i u skladu su sa svim međunarodnim odredbama za ulazak u inostrane zemlje.

Prijava nije potrebna, nema čekanja.

Testiranje se vrši svakog dana od 7 do 19 časova. Prijava nije potrebna, a čekanja su minimalna. Rezultati antigenskog testa su dostupni za pola sata, dok se na rezultate PCR testa mora čekati nekoliko sati, a najkasnije do narednog dana. Rezultat u vidu lekarske potvrde izdaje se na nemačkom i engleskom jeziku.

Pročitajte još: NEVEROVATAN slučaj grada na Aljasci! Svi stanovnici i institucije su smešteni u jednu zgradu (VIDEO)

Medicinski centar bečkog aerodroma pored testiranja na koronavirus nudi različite usluge u oblasti opšte medicine, interne medicine, ortopedije, dermatologije i drugih medicinskih grana. Centar je opremljen svim neophodnim uređajima i najmodernijom informacionom tehnologijom. Može se izvršiti zakazivanje termina, ali nije neophodno.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas