· · Komentari: 0
FENG ŠUI

PET BILJAKA koje će vam pomoći da se rešite ZLIH DUHOVA u vašem domu!

Pet biljaka koje čiste vaš prostor od negativne energije.

1619194570_wellness-3666624_1920.jpg
Foto: Pixabay

Lavanda 

Poboljšava kvalitet sna, pa se koristi za lečenje nesanice, depresije i nervoze. Naprskajte jastuk mirisom lavande kako biste obezbedili miran san.

Postavite grane bambusa u tamne uglove sobe kako bi oterale negativnu energiju.

Ruzmarin

Ukoliko započinjete novi posao ili ste upoznali novu ljubav, vreme je za malo ruzmarina jer on olakšava početak. Pored toga što privlači ljubav i požudu, podstiče memoriju i dobro raspoloženje. Rasporedite par grančica po kući ili jednostavno ga gajite kao sobnu biljku.

Pročitajte još: Napravite šampon i deterdžent od CEĐI, kao naše bake! Kosa će vam reći hvala, a stvari BLISTATI (RECEPT)

Za jači učinak
Pomešajte par kapi eteričnog ulja sa vodom u fajtalici i isprskajte sve prostorije u vašem domu. Ovo možete ponavljati svakodnevno.

Bambus 

Simbolizuje dobru sreću i prosperitet. Postavite grane bambusa u tamne uglove sobe kako bi oterali negativnu energiju.

Bosiljak

Bosiljak je poznat kao biljka koja tera zle duhove, dovoljno je da upalite malo bosiljka u svom domu i pustite ga da deluje.

Pročitajte još: Kako da UKRASITE dom za VASKRS: Neka vam svi pozavide na OVIM idejama - ODUŠEVIĆETE SE! (FOTO)

Aloja vera

Smatra se da je ova biljka najjača u teranju loših vibracija. Privlači prosperitet i pozitivnu energiju gde god da se nalazi u vašem domu.

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.