Oglas
· · Komentari: 0
NEGA LICA

Priuštite svom licu KRALJEVSKI TRETMAN: Donosimo vam tri maske za svaki tip kože

Nega lice je neophodna tokom zimskog perioda.

1610399419_Depositphotos_9078329_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Priroda nam nudi sve što treba kako bismo bili zdravi i lepi. Tako i brigu o lepoti našeg lica možemo prepustiti maskama i kremama iz kućne radinosti čija delotvornost neće biti ništa manja od maski poznatih svetskih brendova.

Pročitajte još: One mogu sve! Šta mislite, ko obavi 42 ZADATKA tokom dana?

Normalna koža

Maska za normalnu kožu pravi se od banane ili papaje, koje je potrebno da jednostavno dobro zgnječite i nanesete na lice. Ostavite da stoji dvadesetak minuta, zatim operite lice mlakom vodom.

Banana će potpuno očistiti kožu, pulpa papaje smanjuje bore i staračke pege. Možete koristiti i limunovo ulje za čišćenje kože, ali njega na licu držite samo pet minuta.

Pročitajte još: SUPERŽENA živi na ivici: Evo koliko je opasno biti MULTITASKING osoba

Suva koža

Suvu ćete kožu najbolje osvežiti maskom od dve mjerice meda sa jednom mericom jabukovog sirćta. Sve dobro izmešate i nanesete na lice, pa pustite da stoji petnaest do dvadeset minuta, nakon čega lice operete mlakom vodom.

Pročitajte još: MILICA zna najveću tajnu života: Recept za sreću i otkriva nama

Jabukovo sirće je izuzetno blagotovrno i vraća prirodni  pH kože, dok je med prirodni hidratant koji će je osvežiti.

Masna koža

Masna koža je takođe zahtevna, a najbolje rezultate ćete postići maskom od dve mjrice jogurta i jednom mericom soka od limuna. Smesu nanesite na lice i vrat i ostavite da stoji pola sata.

Limunov sok će smanjiti mrlje od akni, dok jogurt čisti kožu i uklanja staračke pegice.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas