Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

TRIKOVI za dame koje ne vole šminku - Zablistajte u par koraka!

Za sve devojke i žene koje nisu ljubiteljke šminke, ovo su bjuti saveti koji će vam pomoći da se istaknete i zasijate.

1619698204_beauty-3063761_1920.jpg
FOTO: pixabay
Oglas

Koristite uvijač za trepavice

Ukoliko izbegavate korišćenje maskare, probajte da istaknete oči ovim jednostavnim trikom. Uvijač za trepavice će vam garantovano otvoriti pogled.

Stilizujte obrve

Uz dobro pogođen oblik obrva, lice će vam još viđe zasijati.

Pročitajte još: Razlozi zbog kojih nikako ne smete da nosite usku odeću

Kreme za blistav ten

Pronađite hranljivu kremu koja odgovara vašem tipu kože. Za blistav ten tražite kreme sa vitaminom C, glikolnom kiselinom i retinolom. Vaša koža će dobiti zdrav izgled.

Koristite pravilo 8-8 (osam sati sna, osam čaša vode dnevno) za zdrav izgled kože.

Vazelin

Vazelin ima široku upotrebu, ali vama može pomoći kao zamena za sjaj. Nanesite ga i utapkajte na usne, kapke ili jagodice. Ulje za lice takođe možete koristiti kao hajlajter na jagodicama. 

Piling

Kako biste imali blistavu kožu, radite redovno piling, kojim ćete osloboditi lice od mrtvih ćelija kože i poboljšati cirkulaciju.

Ako izbeljujete zube, ne preterujte! Birajte tonove koji odgovaraju vašem licu.

Joga za lice

Uz nekoliko vežbi, koje ćete redovno raditi, vaša koža će postati glatka i zategnuta.

Maske za lice

Odaberite one maske koje čiste lice, poput onih sa glinom i aktivnim ugljem. Ove maske ivući će svu prljavštinu sa kože i ostaviti vam čisto i blistavo lice!

Pravilo 8-8

Redovan unos vode i pravi noćni san ključni su za dobru kožu koju možete imati i bez šminke. Pridržavajte se pravila 8 na 8: 8 čaša vode dnevno i 8 sati noćnog sna kako biste koži popravili kožu, oslobodili se podočnjaka i izgledali budno i osveženo!

Pročitajte još: Da li konzumiranje mleka i mlečnih proizvoda dovodi do pojave akni na licu?

Izbelite zube

Izbeljivanje zuba vam može ulepšati celo lice i jedno je od najboljih kozmetičkih trikova! Ne želite da izgledaju veštački beli, birajte da boja zuba bude skladna sa vašim licem.
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas