Oglas
· · Komentari: 0
ZDRAVO

Učinite doručak zdravijim i ukusnijim: 4 fenomenalna recepta za smuti (VIDEO)

Sa bananom, avokadom, mangom ili jagodom - birajte!

1615363617_Depositphotos_76776671_s-2019.jpg
Foto: Despositos
Oglas

Smuti nije samo odličan i zdrav doručak, već pomažu i u mršavljenju. Ima sve zdravo voće i povrće prepuno svih važnih hranljivih sastojaka. Pružaju nam osećaj sitosti i poboljšavaju varenje. Dakle, evo nekoliko jednostavnih recepata za smuti sa različitim voćem kako biste uneli raznolikost u svoj dnevni plan prehrane.

Pročitajte još: Sa mentom, jagodom, pa čak i krastavcem! 4 osvežavajuća recepta za ZELENI ČAJ koja možete napraviti kod kuće

Smuti sa mangom

Leto je na putu, što znači da je vreme da se prepustite sočnim i ukusnim mangoima. Mango ne samo da ima odličan ukus, već ima i mnoge zdravstvene prednosti. Dakle, pogledajte recept za mango smutie odmah ispod i učinite svoju dnevnu ishranu ekstra ukusnijom.

Smuti sa jagodom

Postoje mnoge varijacije u smutiju od jagoda, na primer, smuti od jagoda i borovnica. Ukusan je, zdrav i odličan dodatak vašoj svakodnevnoj ishrani. Pogledajte recept ispod i prepustite se ovom ukusnom napitku.

Smuti sa bananom

Banane se mogu dodati u bilo koji recept za smuti. A ovo voće je izuzetno zdravo i treba ga svakodnevno jesti. Dakle, evo tri različite vrste recepata za smuti sa bananom.

Pročitajte još: Da vam staklo u tuš kabini bude čisto tokom cele godine, primenite ovaj jednostavan trik od 30 sekundi


Smuti sa avokadom

Što se tiče voća, avokado je jedna od najzdravijih opcija koja ima sve važne vitamine i minerale. Dakle, trebalo bi da uvrstite ovo voće u svoje redovne recepte. U videu ispod pogledajte kako da ga spremite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas