· · Komentari: 0
RECEPT

Bizarno ili ukusno? Kombinacija kiselog krastavca i snikersa podelila internet (VIDEO)

Bizarni trendovi u kuhinji sve više su popularni na društvenim mrežama, ali korisnici su ovoga puta prevazišli sebe

1626011627_snikers.jpg
Foto: Tik Tok Ilustracija/@williamcraft09

Vilijam Kraft, jedan od korisnika ove popularne platforme, podelio je sa svojim pratiocima recept za "snickle", koji je zaprepastio sve.

Pročitajte još: Dok pržite meso iz njega IZLAZI NEŠTO BELO? Da li je to OPASNO i kako da ga se rešite

Naime, on je uzeo i kiseli krastavac podelio na pola, napravio udubljenje i u nju ugurao deo snikers čokoladice. 

- Danas pravimo Snickle - ovo će biti zanimljivo Prvo uzmite najveći kiseli krastavac koji možete da pronađete, presecite ga na pola, a zatim izdubite svaku stranu - započeo je ppriču o receptu Vilijam, a onda nastavio:

@williamcraft09

The Snickle?! 👀 @snickersbar @whoiszyou Thank for the recipe! #snickle #snickers #tiktokfoodie #easyrecipes #snack

♬ deja vu - Olivia Rodrigo

- Onda pokušajte da smestite Snikers unutra. Moj nije stao. Ovo je već Yucky jer ne odgovara - dodao je.

Nije toliko loše, kako deluje

Prema ovom korisniku, ukus nije bio toliko loš, ali njegovi pratioci, nisu izrazili oduševljenje i uputili su komentare, da nikada ne bi napravili tako nešto.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.