· · Komentari: 0
UKRAS

Ukrasite prozor kao profesionalci, LAKO je! (VIDEO)

Pogled u zimski prizor kroz lepo ukrašen prozor je lep.

Toploj prazničnoj atmosferi doprineće lepo ukrašeni prozori, a to možete uraditi na nekoliko načina.

Pročitajte još: NEOPHODAN komad nameštaja, a nalazi se svuda: U dnevnoj, spavaćoj, kupatilu...

Šablon Foto: Youtube/ screenshot Snow Windows

Mnoge mame kupuju sprej sa lažnim snegom i njime, zajedno sa decom ukrašavaju prozor. Deca u tome naročito uživaju, ali često tako, neplanski ukrašen prozor, zaklanja pogled kroz prozor i ulazak svetlosti. Prvo pravilo koje treba poštovati je da se uvek ukrašava ivica, a ne sredina prozorskog okna.

Napravite sami šablon.

Postoje dva jednostavna načina kako najlepše mogu da se ukrase prozori. Prvi je da se koriste šabloni. Najjednostavnije je kupiti stencil sa pahuljama i samo isprskati sprejem. Međutim, neuporedivo je lepše napraviti šablon sa detetom i onda ga preneti na prozor.

Foto:Youtube/ screenshot Snow Windows

Pročitajte još: Urediti DOM prema pravim proporcijama: Šta kupujemo premalo, a šta preveliko?

Najjednostavniji šablon su kućice koje dete može lako da napravi uz pomoć lenjira. Neka napravi niz kućica i dosta isečenih prozora kroz koje će, takođe ulaziti svetlo.

Ne žurite, sačekajte da se osuši pa sklonite.

Kada sprejem lepo nanesete boju, sačekajte da se osuši. Onda uklonite šablon, pa nežnim pokretima uklonite višak "snega" van šablona.

Pročitajte još: Trik koji će OSVEŽITI vaše JASTUKE: Biće čisti i mirisni

Drugi način su vodene bojice, odnosno tempere. Odlučite se jednostavne šare, poput jelki koje će uokviriti prozor. Ne zaboravite da treba da se slikaju debelom četkicom bojom koja se lako pere i to isključivo blizu okvira okna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.