· · Komentari: 0
ISHRANA

Voćni napici za mršavljenje: Hranite se zdravo i mršavite

Šejkovi koji će vam promeniti izgled

1616680701_drink-2355224_640.jpg
Foto: Pixabay

Žene uvek imaju problem oko mršavljenja, i korigovanjeishrane im teško pada, zato smo odlučili da vam ponudimo par recepata koji će vam pomoći oko lakšeg skidanja masnih naslaga.

Pročitajte još: Flekice i kupus su posno jelo, a pripremaju se za 15 minuta (FOTO)

Osnova svakog od ovih napitaka je 250ml vode, kašika lanenog ulja, kašika čia semenki (dostupni u svakom bio špajzu) i 2 kašike vej proteina (surutka).

Foto: Pixabay

1.Šejk sa borovnicom i nanom. Sipajte u blender osnovu, dodajte šolju smrznutih borovnica i 3-4 lista sveže nane i dobro izmiksajte.

2. Šejk sa jabukom i đumbirom. Sipajte u blender osnovu, dodajte jednu manju jabuku sečenu na manje kriške i 1/2cm svežeg đumbira, dobro izmiksajte.

3. Šejk sa jagodama i breskvama, Sipajte u blender osnovu, dodajte pola šolje smrznutih jagoda i isto toliko breskvi sečenih na kriške i dobro izmiksajte.

4. Šejk sa ukusom višnje i vanile. U osnovu za šejk dodajte 10 višanja i kašičicu ekstrakta vanile, dobro izmiksajte.

5. Šejk sa malinom i narandžom. U osnovu za smuti dodajte pola šolje smrznutih malina i pola manje narandže, dobro izmiksajte.

Pročitajte još: Mislili smo drugačije, ali ove namirnice imaju više ŠEĆERA

6. Šejk sa jagodama i borovnicom. Sipajte u blender osnovu, dodajte mu pola šolje smrznutih jagoda i isto toliko smrznutih borovnica, dobro izmiksajte.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.