· · Komentari: 0
ISTORIJA

Ivanov je pokušao da oplodi šimpanze LJUDSKOM SPERMOM, a cilj je bio jedan! Šta se KRILO iza NAJOZBILJNIJEG svetskog projekta! (VIDEO)

Staljin je verovao naučnicima, a pogotovo Ivanovu da može da stvori ratnika mutanta.

Hibrid ukrštanjem čoveka i šimpanze, bio je jedan od "ozbiljnih projekata" kojima su se bavili sovjetski naučnici pod patronatom Josifa Visarionoviča Staljina i za koje je mlada proleterska država izdvajala ogroman novac.

Pročitajte još: Kućna fabrika zdravlja: Ruska travarka Tatjana Guturova savetuje kako se bere i suši bilje?

Šta je bio cilj ovog projekta

Jedan od najslikovitijih Staljinovih čudaka u nauci kojeg Sajmon Ings opisuje u knjizi "Staljin i naučnici: Istorija trijumfa i tragedije" bio je Ilja Ivanov, koji se još u doba carevine bavio eksperimentima sa veštačkom oplodnjom životinja uz naklonost carske porodice, a posle rata svoj program hibridnih životinja ponudio je boljševičkoj vlasti.

Majmunski testisi na čoveku
Pogotovo pošto je slavni ruski emigrant Sergej Voronof 1920. godine u Francuskoj izvršio transplantaciju majmunskih testisa na starijeg muškarca ne bi li ga tako podmladio. Operacija se, doduše, završila neuspešno.
Ivanov je krenuo na Gvineju da ženke šimpanzi oplodi ljudskom spermom!

Staljin je bio zainteresovan za genetičke pokušaje, jer se nadao da bi mogli da mu pomognu da stekne novu mladost. Cilj eksperimenata bio da se stvori sovjetska nepobediva armija ratnika-mutanata!

Pročitajte još: Revolucionalno otkriće ruskih naučnika: Heljda je super-fud, a osim što usporava starenje ima i nevervatne moći!

Zato je Ivanov 1926. godine mogao da se, u tajnosti i obilato finansiran, uputi u tadašnju francusku koloniju Gvineju, a na putu navrati do Pariza i razgovara sa Voronofim. Cilj ekspedicije bio je da se u Gvineji ženke šimpanzi oplode ljudskom spermom.

Ivanov je pokušao i obrnuto da žene oplodi...
Prešao na orangutane
Pokazalo se da nijedan od šimpanza nije bio polno zreo, pa se sovjetski "doktor Frankenštajn" odlučio za orangutana, dok je čekao novu pošiljku šimpanzi

Nije dalo rezultat

To nije dalo rezultat, pa je Ilja Ivanov odlučio da uloge preokrene, ali mu francuski namesnik u Gvineji nije dao saglasnost da nekoliko lokalnih žena, blizu centra za primate Kindia, iskoristi da "rode" male polu-šimpanze!

Šimpanze je kidnapovao i odneo u Abhaziju.

Ivanov se nije dao, pokupio je 20 šimpanzi iz Gvineje i zaputio se u sovjetsku republiku Abhaziju, gde je našao pet dobrovoljki za eksperiment. Da li su zaista pristale dobrovoljno ili ne, ali pokušaj je propao.

Pročitajte još: RUSKI kardiolog Mihajlovič otkriva tajnu dugovečnosti SRBIMA: Šest vežbi za ZDRAVU KIČMU i u desetoj deceniji života

Orangutan zvani Tarzan iznenada je uginuo zbog izliva krvi u mozak, a Ivanov je, u toku Staljinovih "čistki" prognan u Kazhastan 1930. godine. Pušten je posle godinu dana, ali je ubrzo umro.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.