Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

Medicinska sestra iz pakla uhapšena po treći put: Optužena za ubistvo osam beba (FOTO)

Privođena je dva u pota u poslednje dve godine, a sada će pravda konačno biti zadovoljena

1605019812_twitter.jpg
Foto: Twitter printscreen /@liedetectorteam
Oglas

Lusi Letbi,smatrana za veoma brižnu i nežnu medicinsku sestru koja voli decu i brine o njima, ali 2018. godine, šokirala je sve kada je uhapšena, zbog niza sumnjivih slučajeva u bolnici u kojoj je radila.

Pročitajte još: "Doktori su me ubeđivali da je sve u redu, a biopsija je pokazala nešto zastrašujuće"... Poznata influenserka proživljava dramu (VIDEO)

Ona je tada osumnjičena da je ubila osam beba i pokušala da usmrti još njih šest, pre nego što je ponovo uhapšena 2019. godine.  Gavni inspektor, detektiv Pol Hju potvrdio je da se sada radi o devet pokušaja ubistava.

 - U julu 2018. godine zdravstveni radnik je uhapšen zbog sumnje da je izvršio ubistvo osam beba i pokušao da ubije još šest. Nakon toga je data kaucija i dalje istrage se čekaju.

 U junu 2019. godine, medicinska sestra je ponovo uhapšen zbog sumnje da je izvršila ubistvo  osam beba i da je pokušala da pored šest beba, ubije još tri.  

Ipak, posle dve godine, pravda će konačno biti zadovoljena, jer se ovoj medicinskoj sestri iz pakla, stavlja na teret ubistvo osam beba i pokušaj da usmrti još devet. Trenutno se nalazi u pritvoru i daje izjavu policajcima - prenose američki mediji. Istraga o smrti beba pokrenuta je u maju 2017. godine, na inicijativu same bolnice, zbog sumnjivo visoke stope smrtnosti novorođenčadi u toj ustanovi u periodu od marta 2015. do jula 2016. godine.

Pročitajte još: Zabranila sam ocu našeg deteta svaku komunikaciju sa ćerkom zbog njegovih užasnih komentara

U izveštaju je zaključeno da su bebe imale čudne plikove, mrlje i crvenila na rukama i nogama. Eksperti nisu mogli da utvrde razlog smrti, zbog čega je pozvana policija.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

<

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas