· · Komentari: 0

NJegova hrabrost je neverovatna: Osmogodišnji dečak spasio život majci nakon pada niz stepenice

Zadivljujuća prisebnost i hrabrost

1662971213_mama-i-sin.jpg
Foto: Profimedia

Ovaj mali osmogodišnjak, uspeo je da spasi život svojoj majci, koja je pala niz stepenice.  Nakon što se probudila iz nesvesti, ugledala je svog sina koji joj je u tom trenutku proveravao vitalne znake.

Pročitajte još: NEVEROVATNA PRIČA: Ovaj dečak je želeo da se ubije jer je bio žrtva vršnjačkog nasilja, a onda se dogodio neverovatan obrt i počeo je da radi sa svetskim zvezdama

Regan Dili (30) i dalje ne zna zbog čega se onesvestila i pala niz stepenice, ali je shvatila da bi situacija bila mnogo gora da njen sin nije reagovao.

- Probudila sam se oko tri sata ujutru i osetila da mi je loše. Bilo mi je muka i imala sam nesvesticu. Od tog trenutka ničega se više ne sećam, sve dok se u jednom momentu nisam probudila i čula mog osmogodišnjeg sina kako razgovara sa Hitnom pomoći - rekla je Regan i dodala da je bila na dnu stepenica, dok su joj ruke bile zarobljene ispod njih.

Regan, koja je zadobila povrede pri padu, seća se da je iznad nje bio sin, koji joj je proveravao disanje i puls

- Proveravao mi je disanje i puls, a onda mi je dodirivao ruke i noge i pitao me da li ih osećam. Kada sam odgovorila da imam "igle u prstima", on je prenosio to dispečarima u Hitnoj pomoći.

Ne samo da joj je spasio život, nego je pustio i bolničare da uđu u kuću, a onda se pobrinuo i za mlađeg brata, koji ima samo pet godina.

Regan se sada oporavlja kod kuće, a testovi nisu otkrili ništa zabrinjavajuće. Pad na sreću nije ostavio nikakve trajne posledice.

Pročitajte još: Potpuni stranac im je promenio život: Melinda je bila na samrti, muž je u očaju delio molbu, a onda je usledio obrt (VIDEO)

- On ima samo osam godina, a preuzeo je kontrolu nad čitavom situacijom. Apsolutno sam zapanjea. Nominovala sam ga za nagradu za hrabrost - dodala je ova ponosna mama.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.