Oglas
· · Komentari: 0
LJubav

ONA JE NAJVEĆA LJUBAV DIJEGA MARADONE: Rodila mu je dvoje dece, a na kraju ju je TUŽIO

Dijego Maradona je preminuo u 61. godini. Preliminarni rezultati govorili su da se radi u srčanom udaru.

1606404417_w_56521424.jpg
Foto: EPA
Oglas

Ceo svet žali, a najviše deca i bivša žena.

Klaudija Viljafane je imala samo 17 godina kada su se upoznali 1979, a 1989. su stupili u brak.

NJih dvoje su se razveli 2004, ali su i kasnije često viđani zajedno u noćnom provodu, posebno tokom Mondijala u Nemačkoj 2006. godine.

Pročitajte još: Preminuo Dijego Maradona!

Imaju dve ćerke, Dalmu i Đaninu. Serhio Aguero bio je oženjen Đaninom četiri godine, iz braka koji je prestao da važi 2012. imaju sina Bendžamina.

Maradona je 2018. tužio svoju bivšu ženu da mu je ukrala pare i pokupovala stanove na Floridi. Klaudija je postala je TV ličnost i producent.

Foto: Epa

Maradona se nikada više nije ženio. Bio je u vezi sa Rosijom Olivom, nekadašnjom fudbalskom reprezentativkom Argentine, sa kojom se upoznao 2012. Dve godine kasnije su se verili u Rimu. Raskinuli su 2018, pre nego su se venčali.

Broj Maradonine dece varira. Dugo je tvrdio da ih je petoro.

Pročitajte još: Bojan iz Lexingtona emotivnom porukom rastužio pratioce : Imao je samo jednu molbu (FOTO)

Pored Dalme i Đanine tu je i Dijego Sinagra, sve do 2007. ga nije priznao, a fudbalera je rodila žena iz Napulja sa kojom je Dijego imao aferu 1986.

- Volim ga, dosta liči na mene - rekao je tada Maradona lokalnim medijima.

Bi-Bi-Si navodi da je Maradona 2019. priznao očinstvo nad troje kubanske dece iz perioda dok se lečio od zavisnosti od kokaina na Kubi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas