· · Komentari: 0
TEST LIČNOSTI

Potreban vam je jedan minut: Odgovorite na OSAM PITANJA i otkrijte ISTINU o sebi

Naučnik je osmislio test u kome za samo jedan minut možete otkriti kakva ste ličnost

1599562051_Depositphotos_46324005_s-2019.jpg
Foto: depositphotos

Sigmund Frojd, bio je jedan od najcenjenijih naučnika 20. veka, ali isto tako i najkontraverznijih. Neki su ga smatrali muškarcem feministom, kao Koko Šanel, dok su drugi bili oduševljeni njegovom karijerom.

Pročitajte još: Da li znate koja je najduža reč u SRPSKOM JEZIKU? Ima 29 SLOVA!

Dva rada su obeležila njegov život, a jedan od njegovih najzanimljivijih testova je onaj koji za samo jedan minut može da otkrije čak osam istina o ličnosti čoveka. Najvažnije je da na test odgovarate iskreno i da ne prelazite na sledeća pitanja dok ne date pravi odgovor, kao i da ne čitate rezultate pre vremena. Isprobate ga i saznajte kakva ste ličnost. 

Pitanja:


1. Gledate u more. Vaš prvi osećaj? (možete zatvoriti oči …)

2. Idete po šumi i gledate u noge. Što osećate? (vreme za odgovor je ne više od 30 sekundi)

3. Gledate let galebova. Što osećate?

4. Vidite krdo konja. Pišite prvo što osećate, ne razmišljajte dugo…

5. U pustinji vidite zid s malim otvorom, iza kojeg je oaza. U ovom slučaju potrebna su vaša delovanja, ne misli, napišite što ćete raditi!

6. Opet pustinja. Umorni ste od dugog puta. Vidite posudu s vodom. Što radite? Možda je banalno, ali upišite odgovor na papir.

7. Izgubljeni ste u šumi. Smrklo se. Vidite kuću s osvetljenim prozorom. Što radite?

8. U magli ste. Kako ćete se ponašati. Šta uraditi?

 

Odgovori:


1. Vaš odnos prema životu, emocije, osećaji.

2. Kako se osećate u svojoj porodici.

3. Vaš odnos prema ženama.

4. Vaš odnos prema muškarcima.

5. Vaša osnovna životna strategija, cilj. Kako rešavate svoje probleme.

6. Vaš seksualni život. Izbor partnera.

7. Vaša spremnost za brak. Za oženjene – vrednost braka.

8. Vaš odnos prema smrti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.