Oglas
· · Komentari: 0

RAZVOD U DESETOJ DECENIJI: Deka od 99 godina se razvodi od svoje tri godine mlađe supruge nakon što je u FIOCI pronašao ovu stvar (VIDEO)

Nakon 77 godina braka, odlučio da stavi tačku na zajednički život

1662542184_razvod-.jpg
Foto: Pexels
Oglas

Iako su razvodi češći kod mlađih osoba, deka po imenu Antonio C, odlučio je da se u 99 godini razvde od svoje tri godine mlađe supruge, jer je pronašao dokaz, da ga je pre 60 godine varala.

Pročitajte još: Poznata influenserka sva krvava: Izbola dečka do smrti, a onda otkrila još jedan detalj (UZNEMIRUJIĆI VIDEO)

Antonio je zimus u jednoj fioci pronašao ljubavna pisma, koja je njegova supruga pisala tadašnjem ljubavniku. Odlučio je da je suoči sa dokazima, a ona mu je priznala aferu. Molila ga je da se ne razvode, jer su ipak skoro 80 godina zajedno. 

Iako je svestan da je to bilo jako davno, Antonio nije mogao supruzi da pređe preko nevere, pa je odlučio da pokrene brakorazvodnu parnicu. Još uvek zakoniti bračni par ima petoro dece, 12-oro unučadi i jedno praunuče.

Roza i Antonio su se upoznali kako se navodi 1930. godine doke služio kao deo  italijanskih karabinjera - oružanih snaga u Napolju, odakle je ona.

Kada se njihov brak bude okončao, oni će postati najstariji razvedeni bračni par.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas