Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

TRAGEDIJA: Poznata influenserka preminula nakon korekcije nosa

Marina Lebedeva, poznata ruska starleta i influenserka preminula je tokom korekcije nosa u bolnici u Sankt Petersburgu.

1630159913_marina-naslovna.jpg
Foto: Instagram printscreen
Oglas

Mlada 31-godišnja Marina, preminula je od neželjenog dejstva anestezije. Kako prenose strani mediji, njena telesna temperatura naglo je počela da pada, a iako su se lekari borili svim silama, nisu uspeli da je spasu. 

Pročitajte još: LJUBAV SA VUDSTOKA: Par pronašao zajedničku fotografiju NAKON 50 GODINA, upoznali su se na NEVEROVATAN način! (FOTO)

Čak su pozvali i Hitnu pomoć, jer je u pitanju privatna klinika, ali oni su mogli samo da konstatuju smrt. Kako britanski Sun navodi, protiv klinike će biti sprovedena istraga na inicijarivu Marininog supruga, koji je za tragediju saznao nakon što se vratio sa službenog puta.

Jedan od milion slučajeva

Mlada influenserka iza sebe je ostavila sina.

Foto: Instagram printscreen/marinalebedeva

-Lekari su u šoku, ovo se događa jednom u milion slučajeva – rekao je neimenovani izvor.

Doktor Aleksander Efremov, direktor kliike za medije je izjavio da je pacijentkinja pre operacije prošla niz testiranja.

Pročitajte još: Jeziva ispovest bivše devojke poznatog tenisera: "Zverev me je zgrabio za grlo i govorio nadam se da ćeš umreti"

-Verujem da je neki genetski problem doveo do njene smrti, ali će to biti istraženo nakon forenzičke analize. Operacija je sprovođena po uobičajenim standardima – istakao je on, prenosi The Sun.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas