· · Komentari: 0
TRANSFORMACIJA

POTPUNA TRANSFORMACIJA- IZGLEDA KAO MIS SVETA: Niko ne veruje da su našminkana lepotica i ona ISTE osobe (VIDEO)

Pratioci na TikToku su toliko iznenađeni kada pogledaju njene videe, da se pitaju da li je ista osoba 'pre' i 'posle'!

1668678078_Tik-tok-transformacija-profil.jpg
Foto: TikTok printscreen/voronina_valeria_

Kolika može biti moć šminke, pokazuje nam i Valerija Voronina, popularna TikTokerka, čije su transformacije do te mere dramatične, da mnogi ostanu u neverici da li je to na kraju zaista ona?
Veštim rukama, ova devojka se od neugledne mlade žene, sa problematičnom kožom lica- pretvara u pravu lepoticu! Ona u svojim videima sa milionskim pregledima, obično predstavi caver za neku pesmu.
Prosudite i sami, kako to sve izgleda: 

@voronina_valeria_ #makeup #transformation #makeuptransformation #sameperson ♬ love on the brain sped up - xxtristanxo

 

Video: TikTok/voronina_valeria_

Pročitajte još: PLAVA KRV: Za ovih 9 POZNATIH LIČNOSTI možda niste znali da zaista imaju KRALJEVSKO POREKLO

Valerija je izgleda očarala TikTok pratioce, pa su neki od komentara na njenu neverovatnu transformaciju:

'Ja pre i pose škole, kod kuće', napisao je neko ispod videa
'Ne potcenjujte moć šminke. frizure. stava.'
'Nemoguće! Da li je to ista osoba??', delili su svoje oduševljenje mnogi.

Veronika je inače 'make up' umetnica,koja broji preko 2 miliona pratioca na ovoj društvenoj mreži. Ona je poreklom iz Rusije, i ima samo 21 godinu, a već je postala velika zvezda Tik Toka.
Neki su pak bili nepoverljivi, i smatrali su da to nije zaista jedna te ista osoba. Svakako njeni videi su privukli veliku pažnju, ostavljajući mnoge zbunjenim, pa dovode u pitanje verodostojnost onoga što vide.

@voronina_valeria_ #makeup #makeuptransformation #transformation #sameperson #transition #foryou ♬ Nonsense - Sped Up Version - Sabrina Carpenter

 

Video: TikTok/voronina_valeria_

'Pogledajte zube, razlikuju se! To nije ista osoba' i 'Odlično ti stoje filteri sa aplikacije',  neki su od komentara. 
 

Pročitajte još: "Minut srca mog": Ovo su roditelji Jelene Rozge (FOTO)

Mnogi su od Veronike tražili da snima tutorijale, ne bi li im pokazala na koji način se šminka da bi postigla ovakve efekte.

Šta vi mislite, da li je u pitanju ista devojka, ili neko ko ima neverovatnu moć da se preobrati u nekog drugog?

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.