Oglas
· · Komentari: 0
Zanimljivosti

Saveti mudraca za srećan život: Evo kako na najbolji način da rešite probleme

Ukoliko poslušate ove savete rešiće te mnoge poteškoće u životu

1645696575_mudrac.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Teškoće se mogu dogoditi u svakom treNutku života, baš svakom čoveku, ali od nas zavisi da li ćemo ih zadržati u životu, umnožiti ili zauvek pustiti 

Procitajte još :Da li znate kako je Jovan Jovanović dobio nadimak ZMAJ?

Prema legendi i prili, jedan drevni mudrac je rekao - "Kada se čovek sve više udubljuje u nevolje i probleme, to će ih više imati."

Naše misli se materijalizuju u našu stvarnost. Osoba koja čak u teškim životnim trenucima ima optimizam, veruje da će sve biti dobro i nada se, lakše se suočava sa neuspesima u životu, manje ih ima i sa lakoćom ide kroz život. Sa druge strane osoba koja stalno razmišlja negativno, žali se i očajava, privlači sve više negativnosti i teško pronalazi rešenja za komplikovane situacije u životu.

Na primer, devojka koja nema sreće u ljubavi i stalno razmišlja o tome kako je nesrećna, usamljena i kako nikako ne može da pronađe pravu osobu za sebe, ona počinje da gubi samopouzanje, nedostaje joj energija, sumnja u sebe i tako odbija sreću koja bi joj možda pokucala na vrata života da je optimističnija.

Pročitajte još:Optička iluzija "rotirajućih" kockica ostavlja gledaoce zbunjenim – ŠTA MOŽETE DA VIDITE? (FOTO)

Osoba treba da se pozitivno prilagodi tokovima i promenama života - tada će joj biti lakše da postigne svoje ciljeve i postane jača, uspešnija, čak i kada sve u životu ne ide onako kako bi želela.

Kako mudrac napominje - "Sve u našem životu nastalo je od moćnih misli."

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas