· · Komentari: 0
DOČEK

Bečlije na doček troše 39 evra: Igraće VALCER u dnevnoj, a kupili su ŠAMPANJAC i šokantan poklon!

Prema nedavno sprovedenoj anketi Bečke privredne komore građani i pored korona virusa neće dozvoliti da im doček Nove godine propadne. Oko 70 odsto ispitanika slaviće doček Nove godine ali u najužem krugu porodice.

1609334808_becdolek.jpg
Foto: Eurokompr

Oko 20 odsto građana neće praviti ništa posebno. Omiljene aktivnosti Bečlija, kao što je odlazak u kabare ili restoran ove godine će izostati.

Pročitajte još: Bacite kalendar, ZABORAVITE na LETOVANJE: Sada se traže SPARTANSKI vikend i NOMADSKI HOTELI

Amajlije!
Među onima koji najviše poklanjaju amajlije su žene i starije osobe. Oko 45 o% ispitanika ne poklanja amajlije, a 65% - da!

Oko 92 odsto učesnika navelo je da će novac za doček potrošiti u Beču. U proseku će se za proslavu Nove godine investirati 39,08 evra, a među proizvodima koji će se najviše kupovati su penušavo vino, specijalni sastojci za svečanu večeru, kao i slatkiši.

Proslava će ih koštati 39 evra! A najpopularniji poklon je...

Kada su u pitanju želje, najveće među njima su želja da se završi pandemija i zdravlje. Takođe, građani su puni nade za dolazeću 2021. godinu, njih 44 odsto planira krupnije izdatke u iznosu većem od 1.000 evra, od čega skoro polovina ispitanika novac želi da investira u odmor tj. putovanje.

Pročitajte još: MANEMI BORAT: Kazahstan je odlučio da izvuče KORIST od BORATA i ODLIČNO im ide!

Za novogodišnju noć šest od deset Bečlija kupuje amajlije i šampanjac.  A šta spada u obavezni program svakog Bečlije: zvonjava zvona (29%), valcer u ponoć (35%), nazdravljanje uz šampanjac (70%).

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.