· · Komentari: 0
TEST LIČNOSTI

Broj ŽIVOTINJA koji vidite na slici će vam otkriti da li imate jednu POSEBNU OSOBINU?

Optičke iluzije mogu otkriti zanimljive činjenice o ličnosti.

1636394561__slika.png
Foto: Printskrin/Jutjub

Često optičke iluzije otkrivaju zanimljive činjenice o ličnosti ljudi.

Zbog toga dobro pogledajte ovu optičku iluziju, i prebrojte koliko životinja vidite, a rešenje pronađite u tekstu ispod slike.

Pročitajte još: Pojam koji ste prvo uočili može vam OTKRITI ono što niste znali o SEBI (FOTO)

Foto: Printskrin/Jutjub

1-3

Ako vidite između jedne ili tri životinje znači da ste s glavom u oblacima i ne zanimaju vas detalji. Više gledate celu sliku nego što gledate zasebne detalje od kojih se slika sastoji.

4-7

Osobe koje vide između četiri ili sedam životinja pronašli su samo one očite životinje, a nisu se potrudili da bolje pogledaju sliku. Ovakvim osobama odgovara ubrzan način života i stalno kretanje, i nemaju vremena za detalje.

8-13

Ako ste pronašli između osam i trinaest životinja, obraćanje pažnje na detalje, što je jedna od vaših glavnih karakteristika. Volite sve da organizujete i isplanirate, i nijedan detalj ne ostavljate slučaju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.