Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Četiri stvari koje treba da uradite pre nego što stavite odeću u mašinu za pranje veša: Većina zaboravlja (VIDEO)

Setite se ovih saveta pre sledećeg pranja veša

1658494972_pexels-rodnae-productions-5591460.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Pranje veša je kućni posao bez koga ne možemo, a sreća je, pa nam mašine za veš mnogo olakšavaju celokupan posao. Ipak, pre nego što ubacimo veš u mašinu za pranje trebalo bi da izvodvojimo malo vremena i proverimo sve pre nego što ode na pranje.

Pročitajte još: Pobedite TREMU: Saveti psihologa koji će vam pomoći da pretvorite tremu u svog saveznika

Jedan korisnik društvene mreže Tik Tok podelio je u videu pet korisnih saveta za pranje veša:

Pre svega, prvi korak je da zakopčate sve rajsferšluse na odeći jer oni mogu lako da se zaglave za rupe unutar vaše mašine ili da oštete druge stvari. Drugi savet je da sve čepove orkenete naopako. Na taj način osiguravate čistoću tih džepova do trenutka kada se vaša odeća u potpunosti opere i osuši.

@truearthmovement Just a few tips to keep your clothes looking newer, for longer 😊 #truearth #truearthmovement #ecotok #sustainable #ecofriendly #laundrytok #laundry ♬ LovingCall - Official Sound Studio

Sledeći savet je vezivanje svih pojaseva kako biste sprečili zapetljavanje. I poslednji savet je da se pamučne majice koje imaju print okrenu naopako da bi se zaštitio sam print.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas