Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
решење

Четири ствари које треба да урадите пре него што ставите одећу у машину за прање веша: Већина заборавља (ВИДЕО)

Сетите се ових савета пре следећег прања веша

1658494972_pexels-rodnae-productions-5591460.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Прање веша је кућни посао без кога не можемо, а срећа је, па нам машине за веш много олакшавају целокупан посао. Ипак, пре него што убацимо веш у машину за прање требало би да изводвојимо мало времена и проверимо све пре него што оде на прање.

Прочитајте још: Победите ТРЕМУ: Савети психолога који ће вам помоћи да претворите трему у свог савезника

Један корисник друштвене мреже Тик Ток поделио је у видеу пет корисних савета за прање веша:

Пре свега, први корак је да закопчате све рајсфершлусе на одећи јер они могу лако да се заглаве за рупе унутар ваше машине или да оштете друге ствари. Други савет је да све чепове оркенете наопако. На тај начин осигуравате чистоћу тих џепова до тренутка када се ваша одећа у потпуности опере и осуши.

@труеартхмовемент Јуст а феw типс то кееп yоур цлотхес лоокинг неwер, фор лонгер 😊 #труеартх #труеартхмовемент #ецоток #сустаинабле #ецофриендлy #лаундрyток #лаундрy ♬ ЛовингЦалл - Оффициал Соунд Студио

Следећи савет је везивање свих појасева како бисте спречили запетљавање. И последњи савет је да се памучне мајице које имају принт окрену наопако да би се заштитио сам принт.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas