· · Komentari: 0

ČUDESNI "POROĐAJ SIRENE" DEŠAVA SE JEDNOM U 80.000 SLUČAJEVA: Ovi neverovatni blizanci iznenadili su SVE! (FOTO)

Blizanci rođeni porođajem sirene izgledaju neverovatno, a oduševili su čitavo medicinsko osoblje

1679568600_porodjaj-sirene-naslov.png
Photo: Twiter printscreen/AnaTeijelo

Priča o dva brata, jednojajčana blizanca, ne prestaje da fascinira od njihovog rođenja, a njihovi roditelji nisu mogli da veruju šta se dešava kada su ih videli.

Slučaj ovih blizanaca oduševio je svet, jer se "porođaj sirene" dešava jednom u 80.000 slučajeva. Naime, porođaj se desio u istočnoj Španiji, a medicinsko osoblje bilo je oduševljeno prizorom koji retko ko ima priliku da vidi.

Ginekolog Ana Teijelo bila je vođa medicinskog tima koji je uradio ovaj carski rez. Rođeni su blizanci, ali ne na svakidašnji način.

Foto: Twiter printscreen/AnaTeijelo

"Danas smo u bolnici imali "prikriveni" carski rez (2. blizanac) i ovde se vidi oduševljenje učesnika. Ovo su dani kada nas nateraju da se setimo zašto smo u ovom poslu. Delimo sve uz dozvolu, naravno", rekla je Ana i podelila snimak porođaja:

Prikriveni porođaj poznat je i kao "porođaj sirene" i izgleda vrlo čudesno. Beba izađe u netaknutoj amnionskoj kesi (vodenjak), koja obično pukne kada majka krene da se porađa, piše Yumama.

Foto: Twiter printscreen/AnaTeijelo

"Svi su uživali u porođaju: babice, ginekolozi, pedijatri, anesteziolozi, medicinske sestre, negovateljice, studenti i naravno majka. Naše osoblje je napravilo sliku za majku - štampanjem posteljice i izgleda prelepo, zaista", istakla je ginekolog Teijelo.

Foto: Twiter printscreen/AnaTeijelo

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU