Oglas
· · Komentari: 0

Dolazi nam poslednji RETROGRADNI MERKUR 13. decembra: Najviše će uticati na ove znakove, a evo kako bi trebalo da se ponašamo

Od 13. decembra 2023. do 1. januara 2024. godine, Merkur, planeta komunikacija, kretaće se retrogradno poslednji put u godini

1702305355_shutterstock_2108738810.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Ovaj retrogradni Merkurće najviše uticati na Jarca, Vagu, Ovna i Raka. Generalno se smatra da retrogradno kretanje ukazuje na negativne prizvuke, prema astrologiji. To može dovesti do svega – astrolozi smatraju da to može rezultirati promenama u prijateljstvima ili nesuglasicama, nesporazumima, anksioznošću i glavoboljom, i neizvesnošću oko posla i ličnih projekata, prenosi Atma.hr.

Poslednji retrogradni Merkur u 2023. malo se razlikuje od prethodna dva, zbog činjenice da se kreće unazad od Jarca do Strelca. To će inspirisati velike misli i želju da dobijete priznanje i postignete stvari koje ste oduvek želeli. Ali, s druge strane, to će vas naterati da pokleknete, učiniti vas nemirnim, stvoriti odlaganja i sputavati vas. To je pomalo mučan osećaj, što znači da ćete morati da preispitate uverenja da biste prevazišli ta ograničenja. Ne paničite, prihvatite promenu.

Ukazivanje na potencijalne probleme na kraju neće ništa promeniti, zato izbegavajte da dramatizujete. Održavanje smirenosti ne samo da će pomoći vašem opštem izgledu, već će takođe osigurati da ste u mnogo boljoj poziciji da se nosite sa svim neočekivanim promenama tokom ovog vremena.

Radite na komunikaciji

 Pošto planeta Merkur vlada komunikacijom u svim oblicima, bilo pisanom ili govornom, pokušajte da obratite više pažnje na ono što ona uključuje, od stvari kao što su pregovori i poslovi do planova putovanja i slanja poruka.

Čuvajte se velikih razgovora

Merkur bi mogao da donese nesporazume, pa razmislite o „pritiskanju pauze“ u svim važnijim razgovorima koji će imati dugoročan uticajna vas. Gde god je to moguće, najbolje je sačuvati velike razgovore za vreme kada se Merkur vrati u normalu jer će vam to verovatno uštedeti nevolje.

Budite fleksibilniji

 Dozvolite sebi da stvari ne idu kako ste planirali. Pametno je imati rezervne planove i uzeti u obzir sve moguće nesporazume.

Pogledajte oko sebe

Retrogradni Merkur je takođe dobar trenutak da se osvrnete unazad i razmislite o tome gde ulažete svoje vreme i energiju. Možda ste zauzeti poslom koji oduzima vreme vašoj porodici, ili možda zanemarujete omiljeni hobi – ravnoteža je važna u svakom trenutku, ne samo u ovom periodu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas