Oglas
· · Komentari: 0

Frojdov TEST LIČNOSTI star 100 godina: Odgovorite iskreno na sledeća pitanja i zaronite u svoju podsvest

Frojdov test ličnosti koji vam može pomoći da upoznate skrivene delove sebe

1702296796_1688308527_Frojd.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Sigmund Frojd jedan je od najcenjenijih, ali i najkontroverznijih naučnika 20. veka. Tokom života, jedni su ga smatrali šarlatanom, drugi – genijem! Koko Šanel ga je zvala prvim muškarcem-feministom, a dva rada su obeležila njegovu karijeru – razotkrivanje misterije ljudskog sna i “nalaženje” ključa za podsvest.

Probajte jedan njegov zanimljiv test. Pred vama će biti nekoliko pitanja. Najvažnije pravilo – odgovarati iskreno kako se osećate i prvo što vam padne napamet!

Na različita pitanja, moguće je dati iste odgovore. Ne prelazite na sledeće pitanje, dok ne odgovorite na prethodno. Ne virite u rezultate!

A sada, uzmite olovku, papir i krećemo!

Pitanja:

1. Gledate u more. Vaš prvi osećaj? (možete zatvoriti oči …)

2. Idete po šumi i gledate u noge. Šta osećate? (vreme za odgovor je ne više od 30 sekundi)

3. Gledate let galebova. Šta osećate?

4. Vidite krdo konja. Pišite prvo šta osećate, ne razmišljajte dugo…

5. U pustinji vidite zid s malim otvorom, iza kojeg je oaza. U ovom slučaju potrebna su vaša delovanja, ne misli, napišite šta ćete raditi.

6. Opet pustinja. Umorni ste od dugog puta. Vidite posudu s vodom. Što radite? Možda je banalno, ali upišite odgovor na papir.

7. Izgubljeni ste u šumi. Smrklo se. Vidite kuću s osvetljenim prozorom. Šta radite?

8. U magli ste. Kako ćete se ponašati. Šta uraditi?

Odgovori:

1. Vaš odnos prema životu, emocije, osećaji.

2. Kako se osećate u svojoj porodici.

3. Vaš odnos prema ženama.

4. Vaš odnos prema muškarcima.

5. Vaša osnovna životna strategija, cilj. Kako rešavate svoje probleme.

6. Vaš seksualni život. Izbor partnera.

7. Vaša spremnost za brak. Za oženjene – vrednost braka.

8. Vaš odnos prema smrti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas