· · Komentari: 0
IZAZOV

INTERNET IZAZOVI SU TOTALNI HIT U POSLEDNJE VREME: Prihvatite i šminkom napravite „malecna lica“ (FOTO/VIDEO)

Karantin je proizveo neke u najmanju ruku čudne trendove.

1596805533_Captureaa.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / mckennafusselman

Gledali smo kako se poznate glumice i kaskaderke „šutiraju“ preko Instagrama, Australijance koji idu maskirani da bacaju đubre, a sada je na red došao novi neobični internet izazov sa heštegom #tinyfacemakeupchallenge.

Pročitajte još: RAJ ZA SRBE! Ako OVDE letujete dobijate besplatne ležaljke, suncobrane i peškire, a DVOJE DECE NE PLAĆA NIŠTA

Sve je počelo na Youtube-u videom koji je napravila Džejmi Frenč. Naime, ona je svojim fanovima objasnila kako da šminkom od svog lica naprave jedno malecno lice, ispod koga onda mogu da nose masku, koja doduše ne pokriva njihov nos.

Kada je taj video podelila i na svom Instagramu, pridružile su joj se i druge dame, koje su sa entuzijazmom prihvatile ovaj novi internet izazov.

Pročitajte još: KREACIJA JEDNOG TATE: NJegova deca su htela bazen, a on im je napravio sjajnu stvar (FOTO)

Kao što možete da vidite na slici, u pitanju je iluzija malog lica, koju je napravila tako što je karminom pokrila nozdrve da izgledaju kao mala usta, a onda je šminkom na nosu nacrtala mali nos.

Krajnji rezultat je prilično zabavan, i ovako našminkane dame podsećaju malo na Beti Bup i druge junakinje crtanih filmova.

Pročitajte još: OVE SVETSKE METROPOLE imaju prepoznatljive nadimke: Ovih 9 priča otkrivaju kako su oni nastali (FOTO)

Ovaj trend je i dalje aktuelan na Instagramu, tako da ako mislite da možete da od svog lica napravite malecno lice i želele biste da se malo zabavite, slobodne ste da učestvujete u njemu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.