Oglas
· · Komentari: 0

Italijansko selo prodaje 250 domova po 1 EVRO, ali postoje OVE USLOVI! Ko prihvati i ne ispuni ih, sledi KAZNA OD 10.000 evra!

Još jedno italijansko selo ponudilo je domove po simboličnim cenama kako bi privuklo nove stanovnike, a ovog puta je u pitanju selo Pratola Pelinja, od Rima udaljeno oko 150 kilometara.

1634546794_italija.jpg
Foto: Printscreen Youtube
Oglas

U ovom selu vlasti prodaju oko 250 domova po ceni od jednog evra u nadi da će privući nove stanovnike koji će ih renovirati i u njima živeti. Selo se nalazi u regiji Abruco blizu Apenina, što znači da su neka od najboljih italijanskih skijališta veoma blizu.

"Radimo na ovom projektu već nekoliko godina, biramo pogodne domove koje nisu bili deo rekonstrukcije nakon zemljotresa. Naš cilj je da ponovo zablistaju te da vratimo lepotu starog centra, čak iako to potraje", izjavio je za CNN lokalni većnik Paolo Di Bako.

Oni koji se odluče na dolazak u selo imaće pune ruke posla jer su domovi u prilično lošem stanju, ali su prostrani, poseduju potkrovlja, terase i balkone, tako da imaju veliki potencijal.

Međutim, ukoliko se planovi za renoviranje ne prijave u periodu od šest meseci, sledi kazna od 10.000 evra.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas