Oglas
· · Komentari: 0

Kako osvojiti srce bogatog muškarca: Vodič za udaju iz 1964. godine (FOTO)

Još davne 1964. godine, objavljen je vodič za devojke, kako da se udaju bogato

1671727774_pokloni.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

U jednom holivudskom magazinu svojevremeno je objavljen "Vodič za bogatu udaju", koji je sada ponovo našao svoj put do svetske javnosti i izazvao opšti haos na društvenim mrežama širom sveta.

Pročitajte još: Osobine koje se češće sreću kod INTELIGENTNIH LJUDI: Da li prepoznajete neke od njih kod sebe?

Kako plastične operacije tada nisu bile popularne, za dobar izgled svake žene koja želi da se uda bila su zadužena određena pomagala, poput "polica grudnjaka", "brusa na naduvavanje" i "sunđera za zadnjicu".

"Polica" grudnjak

Ideja iza ovog grudnjaka je da grudi izgledaju podignuto i čvrsto kao da "stoje na polici" što bi trebalo da rasplamsa maštu svakog muškarca koji vas pogleda.

Brus na naduvavanje

Danas postoji tendencija povećavanja grudi kroz razne estetske operacije, ali u vreme o kome pišemo, to nije bila opcija, pa je postojalo drugačije rešenje. U pitanju je "brus na naduvavanje" koji je činio da grudi žene koja ga nosi vizuelno izgledaju veće. Ovo grudnjaci dolazili su u različitim oblicima, pa je bilo onih koji imaju bretele koje sabršeno pirjanjaju za telo, obični push-up grudnjaci i brusevi za gola leđa.

Sunđeri za zadnjicu

Da bi se žene "udale za milionera", potrebno je da koriste sunđere za uvećanje zadnjice.

- To dodaje u oblinama... i to na pravim mestima! Tokom proteklih deset godina, Frederick-ovi postavljeni opasači su prirodu činili boljom. Ako vam treba pomoć, nabavite je već danas - piše u vodiču.

Koristili su se i korzeti uz koje se postizao efekat "malog struka".

Pročitajte još: Ima samo 20 godina, a ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao najniži čovek na svetu: Evo koliko je visok Iranac Afshin Ghaderzadeh (VIDEO)

Žene su u komentarima isticale da je donji veš ovog brenda "vanvremenski" i da ga i dan danas vole, kao i da je "stari Holivud" tako zavodljiv. Mada, neko je i ironično istakao da sve ovo deluje vrlo "udobno".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas