Oglas
· · Komentari: 0
rešenje

Moguće je! Pakovanje poklona BEZ SELOTEJPA: Uz mali trik je veoma jednostavno (VIDEO)

Postoji način da upakujete poklon bez selotejpa i sve učinite jednostavnim.

1644674259_valentine-g5cb5318d3_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Dan zaljubljenih se bliži, a ukoliko ste već spremil poklon voljenoj osobi ostalo je još samo da ga upakujete.

Mi smo istražili najjednostavniji način za pakovanje poklona i to bez koršćenja selotejpa. Dakle, poteban vam je samo ukrasni papir.

Kako da upakujemo poklon bez selotejpa?

Za početak važno je da ukoliko sam poklon nije jasnih ivica, napravite da to bude, tako što ćete ga recimo staviti u kutiju. Drugi korak je da odredite koliko vam je potrebno papira za pakovanje, a da ga onda icečete na kvadrat.

Pročitajte još: SOLARNA VODA upija moćnu energiju Sunca i koristi se za ČIŠĆENJE ORGANIZMA - evo kako sami možete da je napravite (VIDEO)

Kada ste to uradili stavite poklon na papir. Presavijte papir preko jedne od dužih strana (kao u videu ispod), a onda ćošak papira presavijte prema poklonu. Zamotajte ivice ka unutra, a onda krajnjim ćoškom papira preklopite kutiju, odnosno poklon i presavijte tako da se ne vidi.

Ceo postupak pakovanja možete da pogledate u videu:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas