· · Komentari: 0
PRAZNICI

Trik koji će vas oduševiti: Kako da upakujete NOVOGODIŠNJE poklone kao profesionalac (VIDEO)

Novogodišnji praznici u svakom čoveku bude radost

1640340177_poklon.jpg
Foto: Instagram printscreen

Decembar je mesec darivanja, a pred Novu godinu i Božić svi planiraju kojim poklonima će obradovati svoje najmilije. 

Pročitajte još: "TU NEMA LJUBAVI": Ukoliko kod nekoga primetite ovakvu NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU, okrenite se i BEŽITE (VIDEO)

Ukoliko niste baš u mogućnosti da poklon upakujete u nekoj radnji ili knjižari, pomoću ovog trika, uspećete to da uradite sami, baš kao pravi profesionalac.

Upakujte poklon kao profesionalac

Potrebno vam je samo dve stvari: ukrasni papir i dva parčeta selotejpa. Uzmite oko tri puta više papira nego što je širina poklona, presavijte širi deo naviše, ivice presavijte i prebacite preko poklona, najpre kraće, a zatim duže delove, zalepite sa strane, a zatim donji kraj presavijte i zalepite.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.