· · Komentari: 0

NEĆETE VEROVATI KAKO SE DžULIJA ROBERTS OSLOBAĐA OD STRESA: Ovu aktivnost su mnogi zaboravili, a glumica je obožava

Iako velika zvezda, Džulija Roberts u slobodno vreme za opuštanje praktikuje nešto što su mnoge dame zaboravile

1678632721_profimedia-0609530218-Julia-Roberts-Nottimg-hill.jpg
Photo: Profimedia

Jedna od najlepših i najpoznatijih glumica, Džulija Roberts, može sebi da priušti odmor kad god želi, na najekskluzivnijim lokacijama, da ide svakog dana u spa centar i na masaže, na najrazličitije tretmane za ulepšavanje, ali ona nije osoba koja će samo da posmatra sebe u ogledalu i da brine kako izgleda. NJoj je jedna najobičnija aktivnost dovoljna za mir i opuštanje.

Reč je o ručnom radu, tačnije o šivenju i pletenju, koje je sve manje prisutno u životima modernih žena.

-Imam jednu malu sobu i u njoj mašinu za šivenje i sve što mi treba za pletenje, igle, krpice, konce i materijale. To je moje mirno mesto, moj kutak u koji odem kad poželim da se opustim i malo osamim- istakla je glumica.

Foto: Shutterstock

Džulija je mama troje dece i dok su bili mali nije imala mnogo vremena za svoj hobi, jer su dečje obaveze i aktivnosti bile brojne. Ipak, trudila se da ukrade poneki trenutak da bude kreativna, umesto da, na primer, ode kod manikira, što bi mnoge druge žene uradile.

-Izgled mi nije na prvom mestu. Bitnije mi je da budem srećna, da radim ono što me u tom trenutku ispunjava- objasnila je Robertsova.

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.