Oglas
· · Komentari: 0

Sanjali ste RODITELJE? Pogledajte koju poruku podsvest pokušava da vam pošalje

San u kom se pojavljuju vaši roditelji nosi jaku simboliku

1693482750_shutterstock_636533834.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Snovi mogu mnogo da kažu o našem stanju svesti, da nam daju neku znak kako treba da postupimo u realnosti i slično.

Šta ako ste sanjali roditelje? Majku ili oca?

Često je moguće steći uvid u brige iz snova o roditeljima. Sumnja u sebe ili osećanje neadekvatnosti mogu se izraziti u snu o roditelju koji pomaže drugoj osobi. Snovi se često mogu tumačiti kao neispunjene želje.

Šta znače snovi o majci?

Kada sanjate majku, obično sa sobom nosite moćnu, bezuslovnu ljubav. Često ovakvi snovi često otkrivaju nešto o tome kako je vaša majka oblikovala osobu kakva ste danas, kao i vaš odnos sa njom, piše "Auntyflo.com".

Ako sanjate majku da vas teši i ohrabruje, to bi moglo da znači da vam je možda potrebna snaga i podrška koju vam je pružila kada ste bili dete. Ako je ona, s druge strane ljuta ili razočarana, to može značiti da se osećate krivim ili da su vaša trenutna uverenja i vrednosti u suprotnosti sa onima koje vam je ona usadila.

Ako niste imali najbolji odnos u stvarnom životu, snovi o njoj je uobičajeno kada vam naiđe težak period.

Zapamtite da snovi o majci mogu biti znak čežnje ili tuge ako je ona preminula. Razmislite o emocijama, a možda će vam razgovor sa drugim ljudima pomoći da vam bude lakše.

Snovi o majci će imati značenje koje je jedinstveno za vas na osnovu odnosa s njom i kako je ona uticala na vaš život.

Šta znače snovi o ocu?

Različite vrste snova o ocu imaju i različita značenja. Možda se osećate nesigurno i treba vam neko vođstvo ako sanjate da vam otac nudi mudar savet ili pokazuje podršku.

Ili, možda imate nerešene probleme iz prošlosti kada se otac čini ljutim ili bez podrške u snovima. Možete sanjati oca u pozitivnom svetlu ako se osećate dobro u vezi sa svojim životnoim napretkom. Uobičajeno je da sanjate da vas otac podržava i štiti, ali to može ukazivati na unutrašnje sukobe ili anksioznosti koje treba rešiti.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas