· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Skriveno pismo devojčice pronašla je jedna porodica, a njene reči su ih potpuno slomile: "Imam poruku za vas" (FOTO)

Pronađena poruka postala je viralna na društvenim mrežama

1631726631_piksabej.jpg
Foto: Pixabay

Nakon što su joj roditelji prodali kamp prikolicu, australijska desetogodišnja devojčica napisala je slatko pismo novim vlasnicima i ostavila ga u fioci pored svog kreveta zajedno sa lepom belom narukvicom.

Pismo koje je pronađeno glasi:

- Zdravo, moje ime je Popi i imam 10 godina. Ovo je nekada bila naša kamp prikolica i proputovali smo više od pola Australije sa njom. Ovo je bio moj krevet (gornji krevet) i bio je vrlo dobar.

Popi je objasnila da je fioka čuvala sve njene posebne stvari, koje nije mogla da ostavi za sobom tokom putovanja.

- Nadam se da uživate u ovom kamperu i imam poruku za vas: "Sledite svoje snove i ako se dvoumite između toga da li ste bili u pravu ili ste bili ljubazni, izaberite ljubaznost. 

Pročitajte još: Ovo je PET BESPLATNIH STVARI koje će nas uvek usrećiti! Isprobajte ih već danas

Ne iznenađuje činjenica da je porodica iz Brizbejna, koja je kupila ovaj karavan, odlučila da njenu poruku podeli na Fejbuku, gde je prikupila više od 90.000 lajkova, a odušvljeni pratioci, prokomentarisali su kako je Popi legenda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.