Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Devojka je pronašla poruku u boci iz 1926. godine, a onda se dogodilo nešto neverovatno (FOTO)

Jedna devojka iz Amerike, pronašla je poruku u boci dok je ronila

1625498609_poruka-u-boci.jpg
Foto: Facebook Ilustracija /Nautical North Family Adventures
Oglas

Dženifer Dovker, dok je uživala u ronjenju dogodio joj se neverovatan prizor. Primetila je zelenu flašu koja je bila na dnu reke. Kada je uzela u ruke, shvatila je da u njoj ima parče papira na kome nešto piše.

Pročitajte još: KAKO SE PIŠE: Da li je pravilno NEBROJANO ili NEBROJENO?

Oduševljena devojka odmah je shvatila da je upitanju poruka u boci i počela da čita. Kada je shvatila da je poruka iz 1926. godine, još više je bila srećna.

- Da li će osoba koja pronađe ovu bocu vratiti ovaj papir Džordžu Morouvu Čejbongu iz Mičingena i reći gđe je pronađena. Novembar 1926. - pisalo je na pipuru.

Poruka je i nakon 95 godina bila čitljiva

Ono što je bilo iznenađujuće je činjenica, da je papir bio čitljiv, a Dženifer je odlučila da fotografiju ove boce podeli na društvenim mrežama i ne sluteći da će njena slika postati viralna i samim tim pronaći vlasnika.

Nije dugo trebalo da se uđe u trag Georgeovoj ćerki, Mišel koja je prepoznala rukopis svog oca:

- Prepoznala sam tatin rukopis kad sam videla fotografiju poruke, iako je napisana 20-ak godina pre nego što sam se rodila - rekla je oduševljeno Mišel i dodala da je njen otac rođen u Novembru i da je tada, kada je bacio bocu u vodu imao svega 17 ili 18 godina.

Iako je prvo želela da zadrži poruku za sebe, Mišel je odlučila da je pokloni osobi koja je pronašla, odnosno Dženifer, jer će tako živeti sećanje na njenog oca.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas