Oglas
· · Komentari: 0

ŠOKANTNI PREOKRET U SLAGALICI: Gubio 40 poena,a onda se dogodilo NEŠTO NEOČEKIVANO (VIDEO)

Završnica Luke Vlahovića u "Slagalici" o kojoj se priča

1705495045_1477195_slagalica830x0_ls.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Susret u "Slagalici" između Petra Stanojkovića i Luke Vlahovića bio je ujednačen. I nije se znalo ko će da pobedi.

Petar je tokom igre "Ko zna zna" uspeo da napravi zavidnu prednost od 40 poena.

Ipak, Luka je uspeo da smanji prednost i imao odličnu, reklo bi se i nesvakidašnju završnicu. "Asocijacije" su presudile.

Luka je gubio od Petra 205:195, a onda se desio preokret. Rešio je prvu "Asocijaciju", a zatim ekspresno i drugu i pobedio ukupnim rezultatom 252:205.

"Luka, čestitke. Ovo je zaista bio foto-finiš. Uzeli ste 57 poena (u igri "Asocijacije"). Niste dozvolili Petru nijedan poen da osvoji. Ja se nadam da će ova sreća i znanje da vas prati u četvrtfinalu. Je l' ste li zadovoljni?", pitala je voditeljka Kristina Radenković.

"Kako nisam. Gubio sam dosta", rekao je Luka Vlahović, koji je tako prošao u četvrtfinale kviza.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas