Oglas
· · Komentari: 0
ŠOPING

"Uzmi i odmah vozi, nema cenkanja": Na Zemunskom buvljaku ima SVEGA, pa i KURS EVRA OD 80 DINARA (FOTO/VIDEO)

Sve što vam treba i nigde ne možete da nađete naći ćete ga nedeljom ujutru. Ako vaše robe nema na Zemunskom buvljaku - nemate brend!

1597063081_Odlicna.jpg
Foto: A. M.
Oglas

Gurtne za stare roletne, leva noga "barbike", plazma televizor, zlatne cipele, šaka lešnika, stara mašina za pisanje, Platonov portret, plastično prase, leptir i štap za pecanje.

Pročitajte još: Ovde suncobran i ležaljke NE PLAĆATE, hrane ima KOLIKO ŽELITE, a za decu je sve BESPLATNO (FOTO)

Sve ovo i još milion sitnica koje čovek može da pomisli mogu da se kupiti nedeljom ujutru na Zemunskom buvljaku.

Pročitajte još: DVE godine su putovali do SRBIJE, a kada je došla CRVENA ARMIJA uništili su OFICIRSKE uniforme (FOTO/VIDEO)

Na Zemunski buvljak se ide nedeljom ujutru i to već u zoru, jer se završava pre 8.00 časova, pošto tada stiže komunalna policija. Nalazi se kod Bačke ulice i do njega voze autobusi 15 i 18. Buvljak se prostire duž čitave ulice Pzovački put, ali se širi i po svim okolnim ulicama, pa je teško naći mesto za parking.

Satovi Foto: A. M.
Pored hidžaba - tange, pored plazma televizora - trafo stanica!

Ovaj buvljak je legendaran, jer na njemu mogu da se kupi originalni crtež Mome Kapora i lažni Pikaso, rezani duvan i pepeljara iz SIV-a, ventilator i trafo stanica, feredža i tange, "ajfon" i crni bakelitni telefon sa brojčanikom.

Naravno, najviše je tehnike, pa se tako mogu kupiti povoljni plazma televizori, telefoni, fenovi, mobilni sa polomljenim staklom, ali i trotinet za 2.000 dinara.

- Uzmi i odmah vozi, nema cenkanja - kaže prodavac dok buvljakom odzvanja pesma "Žena od sultana".

Na Zemunski buvljak dolaze i ljubitelji knjiga, jer mogu da se nađu pravi biseri književnosti. Najčešće se se prodaju na metar, kilogram, ali i komad. Na istom čaršavu se mogu videti plastično prase, Platonov portret i "Rat i mir" na ruskom.

Snajper i kavez Foto: A. M.
Možete naći bestselere

Bogat je izbor "jugonostalgične" memorabilije. Značke, satovi, plakati, knjige i sve što podseća na SFRJ nalaze se odmah pored kalendara sa likom kralja Aleksandra.

Pročitajte još: Aleksandra je ugledala drva - POZLILO JOJ JE: Sigurno ne znate za PIJANU ŠUMU koja izaziva MUČNINU i NESVESTICU

"Kafa 49, topla čokolada 49, vinjak 49 dinara" - viče prodavac osveženja preko razglasa.

Cene su više nego zanimljive i svako ko se uputi ka Zemunskom buvljaku mora da ponese sitne pare i kesu u koju će da stavi robu. I kurs je čudan, jer jedan prodavac otkupljuje metalne evriće za 80 dinara.

Knjige i patike Foto: A.M.
Kafa je 49, a evro 80 dinara.

- Za tebe 50 dinara, nosi - viče prodavac i dodaje novu, plavu košulju sa etiketom ženi.

Mnogo je i garderobe, haljina sa šljokicama, patike koje u radnji koštaju sto evra ovde su 2.000 dinara, toliko košta i bunda, šest pari "turskih čarapa" je 200 dinara, a papuča je 50, dok su dve 100 dinara.

Dedine medalje su 500 dinara, a "Riblja čorba" sakuplja od Miroslava Ilića.
Kutija sa "Trećim okom"

Kožna futrola za pištolj može da se kupi za 200 dinara, kao i sočivo za snajper. Dedine medalje su po 500 dinara.

Pročitajte još: U Beogradu postoji knjiga od LJUDSKIH KOSTIJU i potpis poslednjeg PRAVOSLAVNOG CARA: Evo priče!

Ploče "Riblje čorbe" se odlično kotiraju i za njih prodavci traže 500, dok Miroslav Ilić košta samo 50 dinara.

Ako vaše robe nema na Zemunskom buvljaku niste brend! Ovde se mogu kupiti stari brojevi "Trećeg oka" izdanja "Večernjih Novosti":

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas