· · Komentari: 1

Zbog čega su ŽENE tokom vekova nosile samo SUKNJE i HALJINE? Odgovor leži u jednom narodnom verovanju

Pantalone su nosili samo muškarci, a danas ih nose i žene zbog njihove praktičnosti

1660052309_Foto-Pixabay.jpg
Foto: Pixabay

Kroz istoriju, žene su vekovima dnosile duknje i haljine. U Indiji su nosile sari, u Japanu kimono, dok su žene iz Srbije nosile suknje izvezene cvećem, kao deo narodne nošnje. Panrtalone su bile rezervisane za muškarce, a kasnije su počele da dominiraju garderoberom mnogih žena. Nekada su žene sve radile u suknjama, ali su tokom godina pantalone počele da dobijaju popularnost, jer su bile mnogo praktičnije.

Ako stalno nosite pantalone, prema energetskoj simbolici, žene bi povremeno trebale da nose haljinu ili suknju - isključivo iz energetskih razloga, jačanje njihove moćne i neverovatne snažne ženske energije. U mnogim kulturama materica se smatrala centrom ženskog tela, a simbolično, kada žena obuče suknju ili haljinu koja seže do poda (ili do članaka), tako simbolično štiti svoje reproduktivne organe i istovremeno crpi energiju iz zemlje. Ovo je podmlađuje, ispunjava je senzualnošću, gracioznošću i nežnošću. Tako može akumulirati energiju ženstvenosti.

Pročitajte još: Žene sa BLISKOG ISTOKA VEKOVIMA KORISTE OVU METODU: Uklonite dlačice bez voska i brijača uz pomoć smese od tri sastojka (RECEPT)

Oblačenjem suknji ili halina, žena jača svoju ženstvenu energiju, ali ne potiskuje mušku - jer se obadve energije smenjuju u njoj. Žene su divna i čarobna bića koja crpe energiju iz Zemlje, a simbolično im u tome može pomoći uknja u obliku slova A ili trapeza - same ivice ove suknje simbolizuju krug. Kada žena nosi dugačku suknju, ona se povezuje sa zemljom i jača svoju energiju. Kada upija energiju iz zemlje, postaje energetski bogatija i plodnija (u svim oblastima). Energija teče i takođe se može podeliti sa muškarcem.

Žena u suknji zrači posebnom harizmom – emituje jedinstvenu energiju, slobodu, poletnost. Ovde se nikakako ne radi o ugađanju muškom polu, već isključivo o ugađanju sebi.

Ako većinu vremena provodite u pantalonama, pokušajte. Obucite povremeno suknju ili haljinu koja vam se dopada i gledajte kako vam se menja raspoloženje i unutrašnja energija koja se emituje i spolja. Uvek slavite i nosite svoju ženstvenost sa ponosom!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.