· · Komentari: 0
FIT IZGLED

JAČA IMUNITET I TOPI KILOGRAME: Medena dijeta koja traje samo 3 DANA

Ukoliko želite da se rešite par kilograma na brzinu, tajna je u medu.

1629220587_honey-752145_1920.jpg
Foto: Piksabej

Med se od davnina smatra jednim od najzdravijih prirodnih proizvoda za organizam. Pored toga što je izuzetno zdrav, med se može koristiti i u nezi kože i kose, ali i za vitku liniju.

Ukoliko volite slatkiše i ne možete bez šećera, onda je dijeta sa medom idealna za vas jer ćete u svojim obrocima uvek imati nešto slatko.

Pročitajte još: BOL U ZGLOBOVIMA, GORUŠICA, NEPRIJATAN ZADAH: Zbog čega je sve dobro piti MED i SIRĆE

Tokom ove trodnevne dijete možete izgubiti dva do tri kila.

Prvi dan

Za doručak pomešajte 2 rovita žumanceta s kašičicom meda, a uz obrok popijte čaj s limunom ili kafu (bez šećera).

Za ručak odvojte 100 grama sira, 50 grama barene šargarepe, 50 grama barenog brokolija i 50 g barenog karfiola i sve izmiksujte u blenderu i napravite kašu. Uz ručak možete popiti čaj ili kafu s kašičicom meda.

Za večeru pojedite šolju bistre supe od povrća, krišku integralnog hleba i jednu voćku po izboru - jabuka, kruška ili pomorandža.

Pre odlaska na spavanje obavezno popijte čaj s limunom.

Drugi dan

Doručak nek vam bude isti kao prvog dana.

Za ručak napravite krem od jednog meko kuvanog jajeta, kašike meda i 100 g mladog sira. Uz obrok pijte čaj s limunom ili kafu.

Za večeru spremite 150 grama ribe ili pilećeg fileta, malu činiju salate od sezonskog povrća i čaj s limunom.

Treći dan

Doručak je isti kao prvog i drugog dana, s tim što ćete dodati i jednu jabuku.

Za ručak pojedite 50 grama sira, krišku ražanog hleba i činiju svežeg povrća s limunovim sokom.

Za večeru pripremite 300 grama barenog povrća po želji, jedno meko kuvano jaje i šolju čaja sa jednom kašikom meda.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.