· · Komentari: 0
KORISNO

DAME koje jedu KARFIOL i piju PIVO su pametnije od ostalih, evo i ZAŠTO

Karfiol je savršen za sve koji žele da budu vitki i vode računa o liniji.

1603973530_pixabej.jpg
Foto: Piksabej

Karfiol je, uz krastavac, najbolji saveznik žena koje paze na kalorije. Naime, 100 grama karfiola ima samo 25 kalorija!

Pročitajte još: Sada je sezona MIROĐIJE: SEDAM razloga zašto je TREBA redovno koristiti

Pored toga, karfiol sadrži veliki procenat folne kiseline pa se preporučuje trudnicama i ženama koje žele da ostanu u drugom stanju. Poboljšava varenje i sprečava bolesti debelog creva.

Karfiol za liniju, a pivo za raspoloženje!

U isto vreme je dobro jesti integralne žitarice i piti pivo. U ovim namirnicama se nalazi vitamin B koji hrani nerve, otklanja umor i depresiju, poboljšava pamćenje i koncenraciju.

Pročitajte još: STERILITET KOD ŽENA kao rukom odnesen! Uživajte u ovom čaju tokom hladnih dana

Vitamin B je koristan zato što sprečava zgrušavanje krvi, formiranje kamena u bubregu, pomaže rad jetre i dobar je za oči

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.