Oglas
· · Komentari: 0
DAN POSLE

Ruska supa za mamurluk SOLJANKA "diže iz mrtvih", a pravi se od ostataka

Ova supa prija svima, kisela je i prija organizmu.

1608038313_Depositphotos_121144220_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Ruska supu prepuna kiselih krastavaca, kapara, limuna i mesa, idealna je za mamurluk. Kako tvrde Rusi, ova ukusna supa vratiće vas u ritam posle burne noći.

Pročitajte još: Ruski travar DMITRI: Muškarci, ne kupujte skupe preparate, OVA BILJKA sprečava ĆELAVOST

Soljanka je idealan izbor supe zbog svoje kiselosti, pa nije iznenađenje da se slani, kiseli kupus i kiseli krastavčići takođe preporučuju kao lekovi za umirenje tela posle noćne alkoholne seanse. Veruje se da ova kisela hrana nežno deluje na sistem za varenje i nadoknađuje ravnotežu tečnosti i elektrolita.

Od ostataka Foto: Depozit

Sastojci:

  • parče mesa ili kobasice
  • 2 crna luka
  • 2 paprike
  • 1 paradajz
  • 4 kašike paste od paradajza
  • 5 kisela krastavca

Priprema:

Na ulju se prorpži crni luk sa iseckanim paprikama i paradajzom. Doda se meso koje je ostalo od prethodnog dana, ubaci lovorov list, sitno iseckani krastavčići i nalije sa vodom da ogrezne. Kada provri psuti se da malo krčka.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Parenjem se izbacuju toksini i šire vene Foto: Depozit

Naparivanje za dug život

Rusi veruju i da će im redovno parenje tokom godine sačuvati dobro zdravlje. Ako vas boli glava ili osećate početak prehlade pokušajte da napire laktove i kolena uz pomoć tople vode. Parenje je uspešno i pri detoksikaciji i izbacivanju viška tečnosti iz organizma posle "teške" noći.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

Ruska kultura saune uključuje veniks, snop grančica drveca, koji se koriste za masažu celog tela i u zavisnosti od vrste drveta od koje su uzete grančice, mogu da pomognu u zatvaranju pora, poboljšanju stanja kože ili da se koriste za njihova protivupalna ili antibakterijska svojstva.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas