Oglas
· · Komentari: 0
LEK IZ PRIRODE

Ruski tretman za detoksikaciju LIMFNOG SISTEMA: Tajna je u samo jednom sastojku

Neravnoteža i disfunkcionalnost limfnog sistema nastaju usled lošeg odnosa nas samih prema sopstvenom organizmu...

1646606499_tea-gf8b814d05_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jak imuni sistem ne može opstati bez jakog limfnog sistema, posebno u periodu pandemije virusa i slabljenja organizma usled korišćenja jakih antibiotika. Limfni sistem ima ključnu ulogu u tom procesu, jer on štiti organizam od virusa i bakterija koje prete da ga ugroze.

Pročitajte još: ZDRAV I UKUSAN RECEPT ZA RUČAK: Prženi brokoli sa slaninom spreman za par minuta (RECEPT/VIDEO)

Limfni čvorovi u okviru limfnog sistema deluju tako što neutralizuju viruse i bakterije i sprečavaju njihov ulazak u krvotok, a organizam je u ravnoteži i potpuno zaštićen.

Detoksikacija limfnog sistema

Pomorandža, grejpfrut i limun su zaduženi za čišćenje limfe. Ovi voćni plodovi su bogati vitaminima i voćnim kiselinama koje savršeno čiste limfu. Zbog toga se u slučaju prehlade ili gripa preporučuje obilno konzumiranje ovog voća koje poboljšava imunitet.

Pročitajte još: Koristite ih svakodnevno, a ne znate da su oni LEGLO zaraze: Ovo su PET najprljavijih mesta u KUHINJI

Ukoliko konzumirate limunov sok za detoksikaciju, on mora biti čist, limun neprskan, bez dodatka vode ili šećera. Pije se pola sata pre obroka ili sat vremena nakon jela kroz slamku, kako se ne bi oštetila zubna gleđ. Nakon toga isperite usta vodom kojoj ste dodali kašičicu sode bikarbone. To će neutralizovati kiselinu u ustima.

Pročitajte još: Kako da "prevarite" mozak da nauči novi jezik? 3 stvari koje morate da probate

  • Prvi dan – pije se sok od 1 limuna
  • Drugi dan – sok od 2 limuna
  • Treći dan – sok od tri limuna
  • Četvrti dan – sok od 4 limuna
  • Peti dan – sok od 5  limuna
  • Šesti dan – sok od 4 limuna
  • Sedmi dan – sok od 3 limuna
  • Osmi dan – sok od 2 limuna
  • Deveti dan – sok od 1 limuna.
  • Tokom devet dana iskoristićete oko 25 limuna.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas