Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Руски третман за детоксикацију ЛИМФНОГ СИСТЕМА: Тајна је у само једном састојку

Неравнотежа и дисфункционалност лимфног система настају услед лошег односа нас самих према сопственом организму...

1646606499_tea-gf8b814d05_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Јак имуни систем не може опстати без јаког лимфног система, посебно у периоду пандемије вируса и слабљења организма услед коришћења јаких антибиотика. Лимфни систем има кључну улогу у том процесу, јер он штити организам од вируса и бактерија које прете да га угрозе.

Прочитајте још: ЗДРАВ И УКУСАН РЕЦЕПТ ЗА РУЧАК: Пржени броколи са сланином спреман за пар минута (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Лимфни чворови у оквиру лимфног система делују тако што неутрализују вирусе и бактерије и спречавају њихов улазак у крвоток, а организам је у равнотежи и потпуно заштићен.

Детоксикација лимфног система

Поморанџа, грејпфрут и лимун су задужени за чишћење лимфе. Ови воћни плодови су богати витаминима и воћним киселинама које савршено чисте лимфу. Због тога се у случају прехладе или грипа препоручује обилно конзумирање овог воћа које побољшава имунитет.

Прочитајте још: Користите их свакодневно, а не знате да су они ЛЕГЛО заразе: Ово су ПЕТ најпрљавијих места у КУХИЊИ

Уколико конзумирате лимунов сок за детоксикацију, он мора бити чист, лимун непрскан, без додатка воде или шећера. Пије се пола сата пре оброка или сат времена након јела кроз сламку, како се не би оштетила зубна глеђ. Након тога исперите уста водом којој сте додали кашичицу соде бикарбоне. То ће неутрализовати киселину у устима.

Прочитајте још: Како да "преварите" мозак да научи нови језик? 3 ствари које морате да пробате

  • Први дан – пије се сок од 1 лимуна
  • Други дан – сок од 2 лимуна
  • Трећи дан – сок од три лимуна
  • Четврти дан – сок од 4 лимуна
  • Пети дан – сок од 5  лимуна
  • Шести дан – сок од 4 лимуна
  • Седми дан – сок од 3 лимуна
  • Осми дан – сок од 2 лимуна
  • Девети дан – сок од 1 лимуна.
  • Током девет дана искористићете око 25 лимуна.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas