· · Komentari: 0
AROMATERAPIJA

ZALJUBITE se ponovo u svoj dom i nparavite SAMI mirisni RAJ

Eterična ulja opuštaju, smanjuju bol, čine da se čovek bolje oseća.

1599485694_lavanda.jpeg
Foto: Peksel

Odavno je dobro poznato da je aromaterapija blagodet za organizam, a koristile su je i mnoge carice o čemu možete pročitati OVDE.

Pročitajte još: Ova BILJKA je lek protiv starosti, a Hitler je po nju poslao u Rusiju TAJNU EKSPEDICIJU

Učinite da dom postane mesto u kojem ćete uživati i napravite prirodne osveživače.

Limun i ruzmarin su dva najprijatnija mirisa koja svima prijaju. Limun isecite na kriške, dodajte svež ruzmarin i skuvajte ih do ključanja. Dodajte nekoliko esencijalih kapi limuna, sklonite sa ringle i psutite da se miris širi domom.

Uživajte u svom domu, vikend je za to Foto: Peksel

Limun, nana i vanila umiruju i relaksiraju. Stavite u malu teglu koru limuna, svežu nanu i ekstrakt vanile. Polijte ih vodom i stavite teglicu na sto.

Cimet je miris jeseni. Sipajte u teglu malo alkohola, štapić cimeta i kašikicu eteričnog ulja od cimeta.

Pročitajte još: U redu je da NE VOLITE teretanu, ali onda vežbajte LAKE vežbe sa ŠIPKOM

Sušeno voće možete pojesti, ali i uživati u mirisu. Isecite tanke kriške pomorandže, limete ili bilo kod agruma koji imate u kući. Isecite i jabuke i kruške. Zagrejte rernu na samo 100 stepeni i ubacite kriške agruma koje će divno mirisati, a jabuke i kruške pojesti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.