· · Коментари: 0
АРОМАТЕРАПИЈА

ЗАЉУБИТЕ се поново у свој дом и нпаравите САМИ мирисни РАЈ

Етерична уља опуштају, смањују бол, чине да се човек боље осећа.

1599485694_lavanda.jpeg
Фото: Пексел

Одавно је добро познато да је ароматерапија благодет за организам, а користиле су је и многе царице о чему можете прочитати ОВДЕ.

Прочитајте још: Ова БИЉКА је лек против старости, а Хитлер је по њу послао у Русију ТАЈНУ ЕКСПЕДИЦИЈУ

Учините да дом постане место у којем ћете уживати и направите природне освеживаче.

Лимун и рузмарин су два најпријатнија мириса која свима пријају. Лимун исеците на кришке, додајте свеж рузмарин и скувајте их до кључања. Додајте неколико есенцијалих капи лимуна, склоните са рингле и псутите да се мирис шири домом.

Уживајте у свом дому, викенд је за то Фото: Пексел

Лимун, нана и ванила умирују и релаксирају. Ставите у малу теглу кору лимуна, свежу нану и екстракт ваниле. Полијте их водом и ставите теглицу на сто.

Цимет је мирис јесени. Сипајте у теглу мало алкохола, штапић цимета и кашикицу етеричног уља од цимета.

Прочитајте још: У реду је да НЕ ВОЛИТЕ теретану, али онда вежбајте ЛАКЕ вежбе са ШИПКОМ

Сушено воће можете појести, али и уживати у мирису. Исеците танке кришке поморанџе, лимете или било код агрума који имате у кући. Исеците и јабуке и крушке. Загрејте рерну на само 100 степени и убаците кришке агрума које ће дивно мирисати, а јабуке и крушке појести.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.