Oglas
· · Komentari: 0
Ledlenser I6

Lagana i snažna baterijska lampa (VIDEO)

Zahvaljujući kvalitetnoj šnali može da se nosi u džepu košulje ili pantalona

1611912120_LL-I6.jpg
LL-I6 - Foto: “Ledlenser”
Oglas

Ledlenser I6 nudi homogen, čist i blještav snop svetlosti za daljine od 30 do 120 metara. Ova elegantna svetiljka ima mogućnost regulacije snage od 10 do 140 lumena, autonomiju do 25 sati i izdržljivost po vojnim standardima.  

Pročitajte još: Svetlost od Sunca do Zemlje putuje 8 minuta - mi je isporučujemo na pritisak prekidača

Lagana, elegantna svetiljka je dobro rešenje za svakodnevno nošenje, foto: “Ledlenser”

Pritom, sve to je upakovano u veoma laganu (75 grama sa baterijama) izduženu formu nalik na hemijsku olovku dugu 165 mm, sa glavom reflektora (promenljiv fokus) prečnika 18 mm. 

Dizajn i male dimenzije omogućavaju da se probija  kroz manje pristupačne lokacije poput uskih ili skučenih prostora u radionicama, fabrikama i garažama. Brzo je postala deo opreme mnogih majstora, ali je mesto pronašla i u ženskim tašnama. 

Koristi tri baterija AAA tipa, ima pouzdan prekidač i dolazi sa futrolom i šnalom za nošenje. Cena se kreće oko 45 evra.  

Pročitajte još: Privesci za ključeve, taktičke olovke, baterijske lampe... a kada zatreba - ORUŽJE (FOTO)

Ledlenser I6 omogućava lak prelazak svetlosti sa širokog poplavnog zraka, na oštro fokusirani snop, foto: “Ledlenser”

Odlično rešenje da upotpunite svoj komplet za svakodnevno nošenje. Ovaj i mnogi drugi zanimljivi modeli mogu da se kupe u autdor prodavnicama širom sveta. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas